Sony te aduce cu un pas mai aproape de distracție prin lansarea noii game de sisteme Blu-ray Disc Player, modele ce pun la dispoziție...
Sony BDP-S1200 (1)Sony te aduce cu un pas mai aproape de distracție prin lansarea noii game de sisteme Blu-ray Disc Player, modele ce pun la dispoziție o gamă foarte mare de conținut cu imagini și sunete impresionante, conectvitate rapidă și control facil. Datorită funcției Super Quick Start, noile playere au pornire instantanee, oferind în același timp imagini și sunete impresionante.  

Cu smartphone-ul la vedere. Împărtășește bucuria cu prietenii: redă pe ecranul televizorului fotografii, filme sau ascultă muzică direct din smartphone-ul sau din tableta[i] cu sistem de operare Android compatibile cu standardul Miracast™. Sincronizarea între smartphone sau tabletă și televizor nu are nevoie de un router Wi-Fi sau de o conexiune la internet și nici de aplicații speciale.

Partajare stabilă. Performanța Wi-Fi este îmbunătățită datorită antenei foarte sensibile și unui modul instalat în interiorul playerului cu ajutorul cărora noile Blu-ray Disc™ Playere Sony recepționează semnalul  de la dispozitivele aflate în casă. De aceea, atunci când redai conținut, nu trebuie să îți faci griji pentru distanța față de player, chiar dacă vrei să faci streaming de filme la rezoluție Full HD sau în format 3D.

Mai multe codecuri, mai mult conținut. Noile playere Blu-ray oferă acces la o varietate bogată de conținut și formate de redare: filme, muzică, fotografii stocate pe o memorie USB sau pe serverul de acasă – opțiunile de redare sunt extrem de variate – de la filme în format .mkv, până la cele mai recente formate audio High Resolution, la o calitate mai bună decât cea oferită de un CD.

Sony BDP-S5200Pornire instantanee. Funcția Super Quick Start pornește playerul cât ai clipi. Accesarea conținutului online și a aplicațiilor se face într-un timp mai redus, de sub o secundă. Playerul începe rularea conținutului în mai puțin de 30 de secunde[ii] după ce CD-ul sau suportul de stocare a fost detectat de player. Unitatea disc este mai silențioasă și mai durabilă, având un mecanism rezistent la praf, silențioasă, asigurând în același timp o redare precisă, fără erori.

Mai multe detalii. Vârfurile de gamă, modelele BDP-S6200 și S7200, redau conținutul disponibil pe discuri Blu-Ray în format 4K, aducând de patru ori mai multe detalii decât în Full HD. De asemenea, calitatea clipurilor vizionate online este îmbunătățită datorită funcției IP Content Noise Reduction Pro,  ce oferă rezultate impresionante datorită unui procesor Dual Core. Clipurile la rezoluție mică sunt transmise mai clar, fără zgomot de imagine, dar cu texturi bogate și gradații naturale ale tonurilor de culoare.

Sunet senzațional. Noile Playere Blu-ray îmbină imaginile uimitoare cu cel mai clar sunet. Funcția Digital Music Enhancer combină tehnologiile audio proprietare Sony pentru cel mai bun rezultat atunci când urmărești filme pe internet sau te bucuri de colecția preferată de muzică stocată pe o memorie USB. Totodată, Digital Music Enhancer reface detaliile subtile de înaltă frecvență care sunt pierdute în cazul fișierelor care au trecut prin proceduri de compresie, și, de asemenea, restabilește dinamica pieselor cu o adâncime mică de biți pentru o experiență audio naturală.

Noile Smart Blu-ray Disc playere BDP-S7200, BDP-S6200, BDP-S5200, BDP-S4200 și BDP-S1200 vor fi disponibile din luna februarie.

Specificații

BDP-S7200 BDP-S6200 BDP-S5200 BDP-S4200 BDP-S1200

Imagine

Conversie la rezoluție 4K Da Da
Super Bit Mapping pentru Video Da Da
3D Playback Da Da Da Da
IP Content Noise Reduction Pro Da Da

Sunet

High-Resolution Audio Playback Da
Super Audio CD Playback Da
Digital Music Enhancer Da Da

Rețea

Screen mirroringiii Da Da Da
Wi-Fi Da Da Da
DLNAiv Da Da Da Da
Sony Entertainment Network Da Da Da Da Da
Funcționalități Dual Core Da Da
Aplicație TV SideView Da Da Da Da
Suport extins pentru o varietate de codecuri Da Da Da Da Da
Super Quick Start Da Da Da Da Da

[i] Android 4.2 și versiuni mai noi

[ii] Durata depinde de tipul discului utilizat

iii Compatibilă cu disponizitive mobile certificate Miracast™

iv Este necesar un PC/server compatibil DLNA

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.