Saxo Bank, bancă globală de investiţii, specializată în tranzacţionări online şi investiţii pe pieţele financiare internaţionale, a anunţat câteva modificări în oferta sa FX,...
euro-bani-teancuriSaxo Bank, bancă globală de investiţii, specializată în tranzacţionări online şi investiţii pe pieţele financiare internaţionale, a anunţat câteva modificări în oferta sa FX, ca răspuns la evoluţiile pieţelor globale, dar şi pentru a satisface mai bine nevoile clienţilor globali.

Fiind un deschizător de drumuri în spaţiul FX, Saxo Bank caută în mod continuu să îşi dezvolte poziţia proactiv. Astfel, banca lansează două noi perechi valutare împotriva kunei croate, EURHRK şi USDHRK. De aceste adăugiri vor beneficia, în mod particular, clienţii din Europa Centrală şi de Est, lucru care subliniază nantura globală a serviciilor şi produselor băncii.

În plus, începând cu luna ianuarie a acestui an, Saxo Bank îşi va înjumătăţi spread-urile pentru USDTHB, permiţând clienţilor retail să tranzacţioneze această pereche valutară pe spread-uri de 25. Ca răspuns la volatilitatea crescută a monedei THB, Saxo Bank a luat decizia de a creşte competitivitatea USDTHB care, împreună cu lansarea recentă a perechii valutare XAUTHB, va permite clienţilor o mai mare flexibilitate a strategiilor de investiţie.

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.