Cu ecrane ce variază între 4 și 6 inci și o mulțime de variante cromatice, ZenFone poate deveni pentru oricine smartphone-ul incredibil, susține Jonney Shih,...

asus zenfoneCu ecrane ce variază între 4 și 6 inci și o mulțime de variante cromatice, ZenFone poate deveni pentru oricine smartphone-ul incredibil, susține Jonney Shih, președintele ASUS.

ZenFone 4 dispune de un ecran splendid de 4 inci și de un procesor puternic Intel Atom Z2520 dual-core tactat la 1.2GHz, cu tehnologie Intel Hyper-Threading, ce oferă două fluxuri de execuție pe nucleu. Este un telefon care nu-și lasă niciodată utilizatorul să aștepte.

Cu două camere încorporate, o greutate de 115g și cinci culori disponibile (negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu, bleu și galben), ZenFone 4 este cea mai bună alegere pentru tinerii care vor un companion perfect pentru stilul de viață dinamică. ZenFone 5 are un ecran ISP de 5 inci ce oferă o rezoluție HD 1280×720, aceeași eficență energetică și un procesor dual-core rapid. Camera principală PixelMaster de 8 megapixeli captează fotografii în rafală, cu o luminozitate îmbunătățită cu până la 400% în cazul cadrelor slab iluminate. Tehnologiile GloveTouch și PenTouch cresc senzitivitatea ecranului, făcând posibilă utilizarea dispozitivului cu mănușa sau cu orice stylus.

ZenFone 6 oferă de asemenea, un ecran HD ce măsoară 6 inci în diagonală, astfel încât utilizatorii să vadă mai mult din ceea ce doresc. La fel ca ZenFone 5 și ZenFone 6, acesta dispune de tehnologiile GloveTouch și PenTouch. ZenFone 6 also include, de asemenea, camera principală PixelMaster de 13 megapixeli.

ZenFone 5 și 6 sunt disponibile în patru culori: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie. Toate modelele ZenFone oferă o experiență incredibilă prin conectivitatea oferită. La fel procedează și noul PadFone mini. Ultima apariție în populara serie ASUS PadFone, PadFone mini este un smartphone de 4 inci care se andochează la o tabletă de 7 inci, ușor de manevrat cu o singură mână. Utilizatorii își extind instant spațiul de vizualizare, fără compromisuri.

Cu un procesor Intel Atom Z2560 dual-core cu tehnologie Intel Hyper-Threading ce activează două fluxuri de execuție pe nucleu, 8GB spațiu de stocare și suport pentru carduri microSD de până la 64GB, PadFone mini are toate resursele necesare pentru aplicațiile mobile. Dispozitivul are suport dual SIM, astfel încât utilizatorii să aibă libertatea de a menține două numere de telefon diferite sau linii separate pentru date și voce, fără a avea nevoie de două telefoane.

Atât ZenFone și PadFone mini beneficiază de ZenUI, o nouă interfață grafică, disponibilă numai pe dispozitivele inteligente de la ASUS.

Cu meniuri și icoane simplificate, cinci teme diferite ce se potrivesc culorilor dispozitivelor și o funcție inteligentă “What’s Next” ce ajută utilizatorii să mențină ritmul activităților, ZenUI este dovada că funcționalitățile fantastice pot avea o interfață prietenoasă. ZenUI este de asemenea, conceput pentru socializare print Omlet Chat, motorizat de platforma Omlet Open Messaging. Cu Omlet Chat, utilizatorii pot partaja orice: text, fotografii, clipuri video, audio, în orice moment, cu oricine, pe orice telefon.

asus_chairman_jonney_shih_introducedzenfone_5

asus_chairman_jonney_shih_introduced_zenfone__4

asus zenfone

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.