Drept răspuns la creșterea numărului de smartphone-uri şi tablete, ADATA Technology prezintă la CES 2014 noul acumulator portabil PV100. Dispozitivul este un încărcător ultra subțire...
white_45_300dpiDrept răspuns la creșterea numărului de smartphone-uri şi tablete, ADATA Technology prezintă la CES 2014 noul acumulator portabil PV100. Dispozitivul este un încărcător ultra subțire (8mm) de 2.1 Amperi, pregătit să alimenteze generația actuală de dispozitive mobile, fiind în același timp foarte portabil.

PV100 are o capacitate de 4200 mAh, iar LED-ul de pe carcasă indică nivelul de încărcare a bateriei Li-polimer. Acumulatorul poate încărca rapid aproape orice dispozitiv mobil cu interfață microUSB. Noul produs ADATA a obținut numeroase certificări precum: FCC, CE, LVD, PSE, C-Tick, KC, NOM, și Gost-R, toate indicând nivelul ridicat de siguranță și stabilitate la folosire îndelungată.

În plus, PV100 este echipat cu multe elemente de siguranță: protecție la supraîncărcare / descărcare, supracurent / supratensiune și scurtcircuit. Temperatura bateriei este permanent monitorizată de indicatorul NTC (Negative temperature coefficient), prevenind astfel potențiale defecțiuni datorate temperaturii ridicate.

Disponibil pe negru, alb și roz, PV100 va oferi utilizatorilor de smartphone-uri și tablete, puterea necesară unei funcționări îndelungate. PV100 Power Bank va fi disponibil la distribuitorii ADATA la un preț recomandat de 27 USD.

13-P-PowerBank-PV100-BL pink_45_300dpi blue_45_300dpi white_45_300dpi 13-P-PowerBank-PV100-BK

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.