Sărbătorile de iarnă au trecut, iată-ne întorşi la muncă, din nou în faţa calculatoarelor, însă nu trebuie să uităm că sezonul de schi este...
tahoeSărbătorile de iarnă au trecut, iată-ne întorşi la muncă, din nou în faţa calculatoarelor, însă nu trebuie să uităm că sezonul de schi este în plină desfăşurare.

Pentru cei mai puţin norocoşi, care au ales pârtiile noastre pentru cele două săptămâni de vacanţă iar zăpada s-a lăsat aşteptată (chiar şi în Bansko, la vecinii bulgari), echipa Gadget&Trends Magazine are o alternativă care vă va duce ceva mai departe şi de binecunoscutele staţiuni din Austrie, Italia sau Franţa, tocmai peste Ocean. Asta pentru ca pasionaţii de schi şi snowboarding să nu se simtă nedreptăţiţi de iarna care nu prea a ţinut cu ei. Vă invităm în celebra staţiune americană Tahoe.

Luând tot ce e mai bun din California şi Nevada, regiunea lacului Tahoe este o destinaţie potrivită pentru a fi vizitată pe tot parcursul anului. Însă Tahoe pulsează cu adevărat de viaţă abia în timpul sezonului de iarnă, fiind plină de turişti entuziasmaţi de tot ceea ce are iarna mai bun de oferit.

De ce ar trebui să o treceţi pe lista de must visit? Vă dăm câteva motive.

Munţii

Lacul Tahoe găzduieşte peste 10 staţiuni de schi. Chiar dacă sunteţi pentru prima dată pe schiuri sau vă număraţi printre profesioniştii acestui sport, în Tahoe veţi găsi ceea ce vi se potriveşte.

tahoe1Priveliştile

Dacă nu vă daţi în vânt după schiat, nu vă faceţi griji! Puteţi opta pentru unul dintre traseele de urcat pe care le are de oferit Tahoe şi vă puteţi bucura de priveliştea incredibilă a regiunii. Sau puteţi opta pentru unul dintre tururile panoramice puse la dispoziţie de Reno Tahoe Helicopters. Orice alegeţi, camera foto este un must have!

Zăpada

Peste 3 metri de zăpadă îmbracă în fiecare an munţii şi pădurile din Tahoe, în zona alpină stratul măsurând chiar 5 metri grosime. În afara faptului că imaginea este una feerică, zapada generoasă oferă o multitudine de oportunităţi pentru activităţi de iarnă, unele dintre ele unice: plimbări cu sania trasă de câini, patinaj în pavilionul olimpic Squaw Valley.

Izvoarele termale

Grover Hot Springs State Park şi Travertine Hot Springs sunt două dintre cele mai frumoase zone cu izvoare termale din munţii Sierra Nevada. Dacă vreţi să vă bucuraţi de o baie fierbinte înconjuraţi de zăpadă pufoasă, acesta este locul potrivit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.