Ştim deja că tehnologia face parte din viaţa noastră aproape în orice secundă. Noutatea, ce va fi prezentantă în cadrul ediţiei din acest an...
GMŞtim deja că tehnologia face parte din viaţa noastră aproape în orice secundă. Noutatea, ce va fi prezentantă în cadrul ediţiei din acest an a Consumer Electronics Show (CES), care are loc în perioada 7-10 ianuarie la Las Vegas, vine din faptul că începând cu 2015, General Motors a decis să doteze modelele Chevrolet cu tehnologie LTE şi un app store, anunţă The Verge.

Aşa că, în afară de roţi, motor, scaune şi o mare diferenţă de dimensiune, maşinile gigantului american vor avea trăsături asemănătoare cu cele ale smartphone-urilor.

Concretizarea planurilor GM vine după ce în cadrul ediţiei de anul trecut a CES, constructorul auto a anunţat colaborarea cu developerii tech pentru realizarea unei aplicaţii SDK, în timp ce posibilitatea existenţei tehnologiei LTE s-a aflat în lucru din luna februarie a anului trecut.

Magazinul de aplicaţii pare o variantă rudimentară a celor realizate de Google sau Apple, lista aplicaţiilor disponibile în magazin putând fi accesată prin atingerea unui icon pe tochscreenul încorporat în bord.

Până la finalul acestui an, oficialii GM speră să aibă în AppStore o aplicaţie care să îi ofere şoferului toate informaţiile despre “starea de sănătate” a maşinii, acesta având posibilitatea de a programa o vizită la service de pe bordul propriei maşini.

Potrivit oficialilor constructorului american de maşini, modelele doatate cu LTE şi AppShop vor fi Corvette, Malibu, Impala şi Volt.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.