Lenovo, în prezent al treilea producător de dispozitive inteligente conectate din lume, a anunţat în cadrul târgului CES din acest an, care se desfăşoară...
Thinkpad-8Lenovo, în prezent al treilea producător de dispozitive inteligente conectate din lume, a anunţat în cadrul târgului CES din acest an, care se desfăşoară în perioada 7-10 ianuarie la Las Vegas, 15 noi gadgeturi pe care le va aduce pe piaţă în acest an.

Una dintre cele mai surprinzătoare şi aşteptate lansări este cea a tabletei Thinkpad 8 (care beneficiază de o carcasă de aluminiu), pe care analiştii de profil au denumit-o deja drept cea mai bună alternativă cu sistem de operare Windows pentru gadgetul iPad Mini Retina pe care Apple l-a lansat în toamna anului trecut.

Gadget Trends: Lenovo lansează Vibe Z, primul smartphone propriu cu LTE

Thinkpad 8, cu un ecran de 8 inci şi o rezoluţie de 1920 x 1080 (ceea ce face din ea prima tabletă de 8 inci Windows 8.1 cu o rezoluţie mai bună decât cea standard de 1280 x 800), este potrivită pentru toţi cei care îşi doresc un device portabil fiabil. Poate fi folosită în 3 moduri – tabletă: pentru cei care vor să o utilizeze pe drum, desktop: poate fi conectată la o tastatură, un port sau monitor, sau “cort”: în momentul în care utilizatorii o sprijină pe Quickshot Cover-ul cu care poate fi dotată.

Motorul tabletei este un procesor Intel Bay Trail quad-core de 2.4 GHz, cu 128 de GB, conectivitate LTE, port micro-USB 3.0 şi un port micro HDMI.

iPad Mini cu Retina display a intrat de azi la vânzare. Ce ţări au primit noul gadget Apple?

Cea mai nouă tabletă a chinezilor de la Lenovo cântăreşte doar 417 grame şi are o grosime de 8,8 milimetri, însă carcasa din aluminiu îi conferă portbilitate crescută şi uşurinţă în manvrare.

Lenovo îşi extinde gama de telefoane cu 3 noi dispozitive

Potrivit reprezentanţilor companiei, preţul acestui device va fi uşor asemănător cu cel al iPad Mini Retina, Thinkpad 8 urmând să fi livrată spre sfârşitul lunii ianuarie începând de la 399 de dolari.

lenovo-thinkpad-tablet-8-quickshot-cover-9 lenovo-tablet-thinkpad-8-front-side lenovo-thinkpad-tablet-8-back-6 lenovo-thinkpad-tablet-8-front-1 lenovo-thinkpad-tablet-8-front-3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.