Samsung lansează aparatul foto mirrorless NX30, ce oferă imagini de înaltă calitate și rapiditate în fotografiere. NX30 continuă evoluția aparatelor foto premiate NX, aducând atât...
NX30 and 16-50mm 5Samsung lansează aparatul foto mirrorless NX30, ce oferă imagini de înaltă calitate și rapiditate în fotografiere. NX30 continuă evoluția aparatelor foto premiate NX, aducând atât caracteristici noi, cât și îmbunătățirea celor existente, cum ar fi procesorul de imagine mai performant, precum și conceptul SMART CAMERA. Această cameră oferă nu numai un nivel de performanță ridicat, dar este și ușor de folosit, pentru a nu rata momentele speciale.

Senzorul avansat APS-C CMOS de 20,3MP garantează imagini de înaltă calitate și culori vii. Senzorul de mari dimensiuni este ideal pentru captarea unor imagini detaliate, cu prim plan clar și un plan secund plăcut defocalizat. Fiind dotat cu sistemul de focalizare automat Samsung NX AF System II, ce asigură un auto- focus precis și rapid, NX30 surprinde toate momentele, inclusiv scenele în mișcare rapidă. Acestea sunt perfect redate și datorită timpului de expunere de 1/8.000 sec și a funcției de fotografiere continuă de 9 cadre pe secundă.

Dispunând de un vizor electronic rabatabil unic (XGA, 2,359 milioane de puncte), cu NX30 este mai ușor să fotografiezi și să filmezi dintr-o nouă perspectivă. Fie că mulțimile obstrucționează unghiul de fotografiere, fie că se dorește un unghi de fotografiere mai creativ, înclinarea de până la 80 grade permite obținerea unor perspective variate. Cu posibilitatea de a mișca camera dintr-o parte în alta, până la 180 de grade, și în sus și în jos până la 270 de grade, ecranul touch Super AMOLED Swivel de 76,7 mm (3 inci) al NX30 oferă unghiuri flexibile, care sunt utile în special pentru autoportrete.

Conectivitate SMART, Tag & Go

Ducând mai departe succesul tehnologiei Samsung SMART CAMERA, funcțiile NFC și Wi-Fi ale NX30 oferă conectivitate de ultimă generație, ceea ce face mai ușoară ca niciodată distribuirea imaginilor. Funcția Tag & Go le permite utilizatorilor să împărtășească fotografiile printr-o simplă atingere, conectând NX30 cu smartphone-uri și tablete care dispun de funcția NFC.

Funcția Photo Beam permite transferul unei imagini sau unui clip video către un smartphone sau o tabletă prin simpla atingere a celor două dispozitive, fără a fi necesară o altă configurare. MobileLink le permite utilizatorilor să selecteze mai multe imagini pentru a le trimite către patru dispozitive SMART distincte în același timp (fiecare dispozitiv va putea stoca fotografiile, evitând fotografierea repetitivă cu fiecare dispozitiv în parte).

Funcția Auto-Share trimite automat fiecare fotografie nouă către smartphone sau tabletă, iar funcția Remote Viewfinder Pro permite controlul camerei NX30 de pe smartphone, pentru ca utilizatorul să facă zoom și să surprindă imagini de la distanță, având vizibilitate completă asupra scenei. Setările manuale pot fi accesate în continuare, inclusiv viteza de declanșare și diafragma, astfel încât fotografii pot avea controlul complet al aparatului foto.

Dropbox, cunoscutul serviciu bazat pe stocarea în cloud, este pre-instalat pe NX30 în anumite regiuni, acesta fiind primul dispozitiv din categorie care permite încărcarea fotografiilor direct în Dropbox. În plus, în anumite țări, utilizatorii NX30 pot încărca fotografiile direct pe Flickr, o altă premieră pentru un aparat foto. Folosind caracteristicile avansate de conectare ale NX30, imaginile pot fi încărcate automat online, salvând astfel spațiu de stocare pe card.

Surprinde imagini din toate unghiurile

NX30 include performantul procesor de imagine DRIMeIV, care aduce o experiență de fotografiere de neegalat și capabilități de film Full HD 1080/60p. Sensibilitatea la lumină, care variază de la ISO100 la ISO25600, permite realizarea unor fotografii clare chiar și în condiții de lumină scăzută. Stabilizatorul de imagine OIS Duo garantează o mai bună înregistrare a filmelor, chiar și în mișcare. Tehnologia inovatoare furnizată de procesorul de imagine DRIMeIV permite, de asemenea, surprinderea scenelor și a subiecților în format 3D, prin intermediul obiectivului Samsung 45mm F1.8 2D/3D. Lansarea tehnologiei OLED Color la NX30 asigură un contrast puternic și culori naturale.

Funcțiile video avansate fac din NX30 soluția ideală pentru producătorii de filme în căutarea unui aparat foto de mici dimensiuni, dar de înaltă performanță. Pe lângă sistemul de înregistrare video Full HD și stereo, NX30 este dotat cu o intrare standard de 3,5 mm pentru microfon pentru o captură audio de înaltă calitate în timpul filmării. Indicatorul Audio Level Meter apare pe ecran astfel încât utilizatorul poate monitoriza continuu nivelul audio în timpul înregistrării. În plus, sensibilitatea microfonului poate fi ajustată manual pentru a asigura o calitate audio optimă. Mai mult, NX30 este ideal pentru videografii profesioniști, datorită capacității de a înregistra și reda conținutul necomprimat direct prin HDMI, cu ieșire Full HD 30p, ceea ce îl face ușor de conectat la un ecran mare, recorder extern sau alte dispozitive HDMI.

Designul intuitiv este un element central al NX30. Două moduri personalizate dedicate pot fi accesate pe selectorul de moduri, astfel încât setările preferate ale camerei pot fi găsite rapid, în timp ce alte zece setări personalizate pot fi stocate pe aparatul de fotografiat. Selectorul dispus separat oferă, de asemenea, acces instantaneu la o selecție de moduri standard, inclusiv fotografiere continuă, bracketing și self-timer. Prin urmare, este rapid și simplu să selectezi setările ideale pentru un cadru.

Prin intermediul sistemului inovator i-Function al Samsung, setările avansate ale camerei, cum ar fi viteza de declanșare și diafragma, pot fi accesate cu o simplă apăsare a unui buton. Pentru fotografii cu mai multă experiență, i-Function Plus permite reprogramarea butoanelor existente în funcție de setările preferate și cel mai frecvent utilizate.

Modul de sincronizare al blițului extern permite utilizarea acestuia cu timpi de expunere mai rapizi de 1/200 pe secundă, ideal pentru scenele luminoase și cu adâncime selectivă a câmpului.

NX30 and 16-50mm 4 NX30 and 16-50mm 3 NX30 and 16-50mm 2 NX30 and 16-50mm 1 NX30 2 NX30 1 NX30_03 NX30_01 NX30 and 18-55mm 4 NX30 and 18-55mm 3 NX30 and 18-55mm 2 NX30 and 18-55mm 1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.