eSports Global Network (ESGN) anunță că ESGNTV – propria platformă online de emisie care va oferi conținut dedicat sporturilor electronice începând cu 2014 –...
GrubbyeSports Global Network (ESGN) anunță că ESGNTV – propria platformă online de emisie care va oferi conținut dedicat sporturilor electronice începând cu 2014 – va debuta cu emisiunea “Fight Night,” primul serial original creat în jurul celor mai cunoscuți jucători profesioniști şi a celor mai populare jocuri.

Difuzat în premieră pe 6 ianuarie, “Fight Night” se adresează în primul rând fanilor sporturilor electronice, fiind un show realizat de oamenii care sunt implicaţi şi în organizarea competiţiilor eSports. Vedeta primei emisiuni va fi Dan “Artosis” Stemkoski, care a devenit cunoscut de-a lungul anilor ca jucător profesionist de StarCraft şi comentator GomTV, fiind unul dintre cei mai importanţi colaboratori în realizarea “Fight Night”.

Alături de Dan “Artosis” Stemkoski, lista invitațiilor mai include și alți profesioniști precum jucătorii de Hearthstone Cong “StrifeCro” Shu, Jeffrey “Trump” Shih și Octavian “Kripparrian” Morosan. În viitoarele ediții ale emisiunii “Fight Night” își vor face apariția și jucătorii profesioniști de Starcraft II, Manuel “Grubby” Schenkhuizen, Jeong “MVP” Jong Hyeon și Lim “NesTea” Jae Duk. În plus, fanii jocurilor de fighting se vor bucura să-i vadă la emisiune pe celebrii jucători de Street Fighter, Sun Woo “Infiltration” Lee (Coreea de Sud), Hajime „Tokido“ Taniguchi (Japonia) și Ryan “gootecks” Gutierrez (Caster).

Artosis“ESGN este prea bun ca să dea greș!” a declarat Dan “Artosis” Stemkoski. “Echipa de producţie este uimitoare, toţi lucrează cu pasiune, au idei geniale şi realizează conţinut autentic. Spre deosebire de alte canale, aici se produc emisiuni originale, care după părerea mea vor fi fantastice.”
“S-au depus eforturi mari pentru a perfecționa condițiile,” a declarat Manuel “Grubby” Schenkhuizen. “Felul în care se comportă cu jucătorii şi studioul fantastic sunt cu adevărat impresionante.”

“Suntem foarte mândri să lansăm primul episod al “Fight Night” în ianuarie,” a declarat Morgan Stone, fost producător ESPN şi actual Chief Production Officer al ESGNTV. “A fost extraordinar să avem acești jucători profesioniști care să ne ajute cu realizarea emisiunii. “Fight Night” este un show care nu trebuie ratat de fanii sporturilor electronice, în special de cei pasionați de Hearthstone!”

“Fight Night” va avea o durată între 60 și 90 de minute, fiind prima emisiune dedicată sporturilor electronice produsă la calitatea întâlnită doar la cele mai cunoscute canale de televiziune. Programul transmis din studioul de peste 550 de metri pătraţi, situat în Babelsberg, Germania, va putea fi vizionat gratuit de utilizatorii din întreaga lume prin Twitch, YouTube, AzubuTV și Dailymotion pe ESGNTV.com. Pentru ca utilizatorii să-şi poată face o idee, un teaser video din prima ediţie a “Fight Night” va fi publicat pe canalul de YouTube al ESGNTV înainte de Crăciun.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.