Odată cu luna decembrie, casa fiecăruia dintre noi arata ca-n basme. Sau, cel puţin, aşa ar trebui: să avem parte de un decor feeric,...
decor1Odată cu luna decembrie, casa fiecăruia dintre noi arata ca-n basme. Sau, cel puţin, aşa ar trebui: să avem parte de un decor feeric, deosebit de atractiv. Galeriile Noblesse, lideri în amenajările interioare de lux, îţi arată cum să îţi transformi căminul într-un spaţiu primitor şi armonios.

Primul lucru de care ar trebui să te ocupi sunt decoraţiunile: tablouri pline de stil, obiecte funcţionale precum ceasuri de perete, borcane pentru lumânări parfumate, pernuţe pufoase cu imprimeuri de sărbătoare. Mai poţi adăuga şi decoraţiuni ca oglinda cu rama, vase de ceramică sau de sticlă, câteva sfeşnice pe o măsuţă şi scaune cu forme neobişnuite, de inimioară.

10 idei pentru cadoul de Crăciun!

Inspiră-te din mobilierul vintage sau cel exclusiv din lemn, sculptat în diverse forme şi în culori cât mai naturale, care să îţi dea acea stare de bine şi de confort, atât interior, cât şi exterior.

Pentru decorarea sufrageriei sau a dormitorului nu avem decât un singur sfat: foloseşte-ţi  imaginaţia şi dintr-odată, totul va deveni magic! Ceea ce contează este să te înarmezi cu răbdare şi să porneşti în căutarea figurinelor care să redea ocazia specială şi ornamentelor care să se potrivească acestei perioade din an. Pentru adepţii stilului elegant-somptuos, Galeriile Noblesse propun şi amenajări originale în care rusticul este înlocuit cu luxul, iar roşul festiv îşi face transformarea într-o cromatică bogată a nuanţelor de auriu, crem, argintiu, combinate cu elemente influenţate de spiritul epocilor trecute, dar pline de eleganță. Vei obţine un interior la care nu vei vrea să renunţi prea uşor, indiferent de tendinţele care vor apărea odată cu noul an, 2014.

Lasă atmosfera regală să-şi impună dominaţia asupra simţurilor tactile prin materialele fine precum mătasea, satinul sau catifeaua dar şi simbolurile eterne ale luxului: blănurile şi mărgelele. Textura bogată a covoarelor de blană aduc oricărei încăperi confort, căldură şi splendoare, fiind în acelaşi timp o adevărată delectare pentru atingere. Mai mult decât atât, Galeriile Noblesse oferă şi elemente neaşteptate ce completează cu originalitate un decor cu adevărat unic şi plin de stil: pereţi cu tapet impunător, glitter şi pene diafane.

Recomandările Galeriile Noblesse pot fi formula de bunvenit pe care să o transmită interiorul astfel decorat. Rudele sau prietenii se vor simţi ca acasă şi  nu vor mai conteni cu timpul petrecut împreună cu voi până la ceasuri târzii în noapte.

Atmosfera sărbătorilor are o magie proprie, care se simte în primul rând în micile tradiţii cu miros de scorţişoară şi sunet de colinde. Păstrând acelaşi farmec feeric prin detaliile atente şi materialele preţioase din care sunt create, obiectele de amenajare ale Galeriilor Noblesse te vor transporta cu siguranţă într-un tărâm de poveste al sărbătorilor de iarnă în care singură grijă este când vei desface cadourile de sub brad.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.