Profi a mai inaugurat, astazi, trei magazine standard la Bacau, Botosani si Livada, inchizand anul cu un  total de 207 unitati, la care se...
Profi Bacau Aprodu PuriceProfi a mai inaugurat, astazi, trei magazine standard la Bacau, Botosani si Livada, inchizand anul cu un  total de 207 unitati, la care se adauga si PROFI Ice Store, deschis doar in perioada dintre Sf. Nicolae si Craciun. Totodata, incepand de astazi, magazinele PROFI sunt deschise non-stop pana pe 23 decembrie si ofera promotii uriase pe timpul noptii.

“Suntem bucurosi ca ne-am depasit tinta de a cresete reteaua la 200 de magazine pana  la sfarsitul anului si dorim ca acesta sa fie un motiv de bucurie si pentru clientii nostri”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI ROM Food. “Cine ne viziteaza magazinele pana pe 23 Decembrie intre miezul noptii si ora 6:00 se va putea bucura de reduceri de 70% la toata sortimentatia de Craciun.”

Noul magazin din Bacau are o suprafata totala de 618 m.p. si o sala de vanzari de 410 m.p. Cel din Botosani are o suprafata totala de 581 m.p. si o sala de vanzari de 385 m.p si pentru o vreme el va continua sa poarte numele PITA. Unitatea inaugurata, astazi, in jutetul Satu Mare dispune de o suprafata totala de 500 m.p. si o sala de vanzari de 342 m.p.

Cu 63 de noi magazine in 2013, PROFI este una dintre cele mai active retele de retail modern din Romania, ocupand locul doi ca marime in domeniu, iar prin cei 5000 de angajati ai sai, firma se numara printre cei mai mari angajatori din tara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.