Canon prezintă o serie nouă de calculatoare de birou, odată cu lansarea primului model din colecția K, LS-123K. Creat pentru publicul preocupat atât de...
LS-123K-MPKCanon prezintă o serie nouă de calculatoare de birou, odată cu lansarea primului model din colecția K, LS-123K. Creat pentru publicul preocupat atât de utilitatea obiectului, cât și de design-ul produsului, calculatorul de birou LS-123K are un aspect modern și este disponibil în 4 (patru) nuanțe de culori vibrante, fiind ușor de integrat în orice decor – la birou ori acasă.

Calculatorul de birou LS-123K vine într-o gamă variată de culori – roz, verde, portocaliu și albastru – care acoperă carcasa superioară din metal și conferă design-ul unic și profesional. Modelul LS-123K cu 12 (douăsprezece) cifre este dotat cu funcții utile și practice, precum funcția pentru calcule fiscale, și un panou LCD mare (82 x 22.5mm), care ușurează citirea calculelor. În plus, sursa de alimentare dublă (fotocelulă și baterie) permite utilizarea echipamentului oriunde și oricând, fără întrerupere, indiferent de condițiile de iluminare.

Pentru modelul LS-123K, a fost creat și un logo nou, care reprezintă cele mai importante funcții ale calculatoarelor din seria K; asemănarea logo-ului cu un mugur de floare marchează sustenabilitatea produselor Canon, în timp ce paleta vibrantă de culori prezintă oferta întreagă de carcase disponibile.

În România, calculatorul de birou LS-123K va fi disponibil spre vânzare începând cu luna ianuarie 2014.

Beneficiile calculatorului de birou LS-123K:

      LS-123K-MGR TOP Carcasă superioară din metal; design modern

       Tastatură cu 12 (douăsprezece) cifre și funcție pentru calcule fiscale

       Memorie mare

       Sursă de alimentare dublă (fotocelulă și baterie)

       Panou LCD 82 x 22.5 mm

       4 (patru) nuanțe de culori vibrante: roz, verde, portocaliu și albastru

       Unele piese din plastic sunt fabricate din materiale de la produse Canon reciclate

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.