SEQR, soluţia care permite plata cu smartphone-urile în magazine, restaurante şi în mediul online, este disponibilă în toată reţeaua de staţii de servicii şi...
seqrSEQR, soluţia care permite plata cu smartphone-urile în magazine, restaurante şi în mediul online, este disponibilă în toată reţeaua de staţii de servicii şi distribuţie carburanţi Agip aparţinând Eni România. Clienţii trebuie doar să scaneze codul QR la casa de marcat şi să valideze tranzacţia cu codul PIN. Mai mult, chitanţele sunt salvate digital şi accesibile mereu pe telefonul mobil. Până în prezent, SEQR a semnat contracte cu comercianţi pentru  448 magazine şi restaurante, aflate în diverse faze de implementare.

Disponibilă gratuit pentru iPhone şi Android pe App Store şi Google Play, aplicaţia conectează contul bancar al clientului cu casa de marcat sau cu platforma online de plată a comercianților prin intermediul unui cod QR. SEQR este cea mai sigură soluţie de pe piaţă deoarece nu transferă niciodată informaţii confidenţiale între client şi comerciant.

Prin acest parteneriat clienţii SEQR pot achiziţiona combustibili şi produse disponibile în reţeaua naţională a staţiilor de servicii şi distribuţie carburanţi Agip, într-un mod mai simplu, mai rapid şi foarte sigur.

SEQR a fost lansată la sfârşitul lunii octombrie în România împreună cu Garanti Bank, prima bancă ce pune la dispoziţie această facilitate clienţilor săi. Locaţiile în care se poate plăti cu SEQR sunt afişate pe seqr.com.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.