China Electronics Corporation (CEC), compania care produce si comercializate sub licenta electronicele Philips, lanseaza in Romania un nou model marca Philips Xenium – W3568....
philips w3568China Electronics Corporation (CEC), compania care produce si comercializate sub licenta electronicele Philips, lanseaza in Romania un nou model marca Philips Xenium – W3568. Smartphone-ul este disponibil, incepand din data de 18 decembrie, in magazinele Germanos, Cosmote, eMAG si la alti retaileri specializati.

“Philips Xenium W3568 poate fi cadoul perfect de sarbatori pentru cei care isi doresc un smartphone cu o baterie care dureaza mai mult fata de cele ale majoritatii altor produse din aceeasi categorie”, spune Radu Ionescu Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips in Romania. “Fie ca este vorba de navigare pe internet, cumparaturi online, informatii, fotografii sau jocuri, posesorii telefonului vor gasi nenumarate modalitati de a valorifica performantele procesorului dual core de 1,2GHz, ecranului tactil WVGA TFT de 4″ si sistemului de operare Android 4.2.”

Gadget trends: Philips a adus în România două noi modele dual sim de smartphone Xenium – GALERIE FOTO

Philips Xenium W3568 ofera pana la 13 ore durata de convorbire si pana la 8 ore durata de navigare pe internet, la o singura incarcare.

Smartphone-ul are incorporata o camera foto de 3 megapixeli, cu care posesorii pot surprinde cele mai frumoase momente. In plus, utilizatorii pot sincroniza contactele si fotografiile de pe mai multe dispozitive compatibile Wifi, folosind conectivitatea WLAN si configurandu-si propriul hotspot mobil pe telefon.

Philips Xenium W3568 are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32GB. Pretul de vanzare recomandat este de 549 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.