Designerii brandului românesc de modă Mathilde vă propun o colecție tematică, potrivită atât pentru cadourile de sărbători, cât și pentru petrecerile care înconjoară această...
Rochie_Olimpia_420_leiDesignerii brandului românesc de modă Mathilde vă propun o colecție tematică, potrivită atât pentru cadourile de sărbători, cât și pentru petrecerile care înconjoară această perioadă.

Aşa că, domnilor, dacă nu v-aţi hotărât încă asupra unui cadou pentru jumătatea voastră mai bună, vă supunem atenţiei câteva dintre creaţiile Mathilde.

Iar doamnelor, dacă vreţi să vă înnoiţi de Crăciun, sau vă doriţi ca în noaptea de Revelion să atrageţi toate privirile, e musai să aruncaţi un ochi şi aici.

Materiale călduroase și culori festive se alătură designului semnătură al creațiilor Mathilde pentru a accentua atmosfera de sărbătoare.

Lansată în 2004, compania Inex Style, cea care deţine brandul Mathilde, a înregistrat în ultimul an o cifră de afaceri de circa o jumătate de milion de euro. Pentru 2013, reprezentanţii companiei estimează o cifră de afaceri în jurul nivelului de 600.000-700.000 de euro, magazinul pe care compania l-a deschis în primăvara acestui an în Capială urmând să aducă circa 10% din această sumă.

Produsele Mathilde sunt disponibile în magazinele din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 22), Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa (Vama Veche), Iaşi şi Timişoara, precum și în reţeaua partenerilor din Bârlad, Brăila, Călăraşi, Câmpulung Moldovenesc, Galaţi, Ploieşti, Oneşti, Rădăuţi, Târgu Jiu, Tecuci, Zalău, dar şi online, pe www.mathilde.ro.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.