Marţi, 17 decembrie, designerul Laura Hîncu a lansat Studioul “Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design” în cadrul unui eveniment ce a avut loc la...
IMG_6409Marţi, 17 decembrie, designerul Laura Hîncu a lansat Studioul “Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design” în cadrul unui eveniment ce a avut loc la sediul acestuia, în strada Icoanei, numărul 65 A.

Odată cu lansarea atelierului, publicul a putut admira şi comanda piese vestimentare din sezonul de toamnă-iarnă special realizate de creatoarea Laura Hîncu pentru a marca această nouă etapă de dezvoltare a brand-ului “Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design”.

IMG_6403“Mă bucură nespus faptul că brand-ul “Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design” se bucură de aprecierea femeilor şi că acestea au înţeles conceptul de “private fashioning” adică, servicii de modă personalizate pentru consumatoarele de design românesc iar această lansare vine ca o reconfirmare a brand-ului şi de asemenea ca o nouă etapă de dezvoltare. Pentru acest eveniment am creeat 15 piese vestimentare, atat de zi cât şi de seară, cu accesorii discrete ce completează fiecare creaţie în parte. De asemenea piesele vestimentare au fost acompaniate de noua colecţie de genţi “Albertine’s for YVY Bags” pentru a oferi o imagine completă invitaţilor”, a declarat Laura Hîncu, creatoarea brand-ului “Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design”.

Brandul “Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design” a fost lansat în decembrie 2010, iar de la începutul anului 2011 imaginea acestui brand este prezentatoarea de televiziune Albertina Ionescu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.