De sărbători, poţi face fericit un copil: ia-i paşaportul copiilor de la Wizz Air De sărbători, poţi face fericit un copil: ia-i paşaportul copiilor de la Wizz Air
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a lansat începând cu data de 18 decembrie un nou program... De sărbători, poţi face fericit un copil: ia-i paşaportul copiilor de la Wizz Air
wizz_pass_1Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a lansat începând cu data de 18 decembrie un nou program care permite copiilor să viziteze cabina de pilotaj, în timp ce aeronava se află la sol.

Paşaportul Căpitanului Wizz, ce poate fi descărcat de pe wizzair.com, este primul pas spre aventura captivantă a zborului şi care permite la vizitarea cabinei de zbor a uneia dintre cele 45 de aeronave Airbus A320.

Turul în cabina de pilotaj este permis după obţinerea a 6 ştampile în paşaport, o ştampilă pentru fiecare zbor complet cu Wizz Air.

Paşaportul poate fi descăracat şi printat de pe http://wizzair.com/ro-RO/kids şi trebuie arătat echipajului pentru a primi ştampilele de calificare.

“Noi cei de la Wizz Air credem că pentru cei mai mulţi oameni pasiunea pentru aviaţie există încă din copilărie, iar uneori este nevoie de puţină stimulare pentru a te putea îndrăgosti de cer pentru totdeauna. Scopul programului Paşaportul Căpitanului Wizz este de a face zborurile noastre şi mai atrăgătoare pentru copii şi de a-i menţine mereu nerăbdători pentru zborul următor. Recompensa după 6 zboruri finalizate este un tur în cabina de pilotaj alături echipajul nostru. Pentru parinţi acest program este o modalitate prin care pot menţine entuziasmul copiilor  atunci când aşteaptă un zbor, şi – cine ştie – poate fi un stimulent de care copilul tău are nevoie pentru a deveni într-o zi un pilot!”, a declarat Daniel de Carvalho de la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, 280 de rute făcând legatură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.