Din 16 decembrie 2013 găsești la MOL patru noi produse cu ajutorul căror poți să îți creezi sau să îți completezi propriul kit de...
kit de suprvietuireDin 16 decembrie 2013 găsești la MOL patru noi produse cu ajutorul căror poți să îți creezi sau să îți completezi propriul kit de supraviețuire. Poți alege de la unealta multifuncțională Gerber Dime, toporișca de supraviețuire Bear Grylls, Cuțitul Bear Grylls Paracod și până la busola pentru Supraviețuire Bear Grylls.

Unealta multifuncțională Gerber Dime este special gândită drept un gadget util, fie că meșterești acasă sau ai nevoie de o trusă completă la dimensiuni de buzunar. Pe lângă faptul că are 12 funcții (foarfecă , 2 lame, desfăcător de sticle, pensetă, 2 șurubelnițe, 2 pile, clește, tăietor de fire, inel pentru șnur), este compactă și are o greutatea redusă, astfel încât o poți avea la îndemână, în orice moment.

Toporișca de supraviețuire poate fi folosită la tăierea lemnelor pentru foc iar datorită mânerului din cauciuc cu aderență superioară,  nu va aluneca din mână, chiar dacă mâna este udă. Alături de cuțitul Bear Grylls Paracord, cu lamă din oțel și mâner prevăzut cu o coardă detașabilă de 1140 cm, și de busola rezistentă la apă, cu carcasă din plastic durabil, vei avea la îndemână unelte sigure și de calitate.

Cele patru produse noi pot fi achiziționate cu doar 10 etichete promoționale, în cadrul campaniei, până pe 16 februarie 2014, în limita stocului disponibil. Campania promoțională include în continuare unelte practice pentru zăpadă și alte activități outdoor, dar și produse de menaj din gama Fiskars (cuțite de bucătărie și foarfeci).

Mecanismul promoției are la bază etichete promoționale care pot fi obținute în urma achiziționării de carburant sau produse și servicii din benzinăriile MOL de minimum 25 de lei. De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, în loc de numerar. În plus, prin înregistrarea codului promoțional tipărit pe bon pe site-ul www.molromania.ro/fiskars, clienții au șansa de a câștiga un curs de supraviețuire de 5 zile în tabăra Bear Grylls din Scoția.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.