În perioada sărbătorilor de iarnă, oamenii devin mai darnici și își doresc să impresioneze prin cadourile oferite, astfel că sunt dispuși să cheltuie mai...
2 (1)În perioada sărbătorilor de iarnă, oamenii devin mai darnici și își doresc să impresioneze prin cadourile oferite, astfel că sunt dispuși să cheltuie mai mult pentru a se asigura că darul pe care îl oferă este unul inedit.

Este și cazul unei comenzi livrate de grupul FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianți online de flori de pe piața locală, care a realizat aranjamente speciale din flori în valoare totală de 5.000 de euro pentru un singur client.

Comanda aparține Prolyte Group, un producător internațional de echipamente pentru organizarea de evenimente, cu sediul în Olanda și unități de producție în mai multe țări din Europa, printre care și România. Managerul unității din Slatina a comandat 12 urși din flori cu dimensiunea de 60 cm și alți șase urși din flori cu dimensiunea de peste 1 m, aceștia fiind dăruiți echipei și furnizorilor Prolyte Group din România.

FlorideLux trece în offline, deschide prima franciză şi vizează 50 florării tradiţionale până la finalul lui 2015

„Atât echipa, cât și furnizorii și partenerii din România sunt foarte importanți pentru noi, de aceea încercăm să le arătăm aprecierea noastră și să le oferim motive de bucurie prin cadourile pe care le dăruim”, a declarat Mihai Hlihor, COO Prolyte Group și Directorul General al companiilor Prolyte din România.

Pentru realizarea celor 18 urși din flori au fost utilizate 2.500 de fire de crizanteme albe și 450 de trandafiri roșii. Urșii din flori au fost realizați prin tehnici speciale de către o echipă formată din 6 floriști FlorideLux, pe suporți formați din 500 de cărămizi de burete floral, florile rezistând până la 14 zile. Echipa a lucrat aproximativ 22 de ore pentru a putea livra această comandă.

De altfel, aranjamentele florale deosebite sunt foarte căutate în această perioadă, din ce în ce mai mulți clienți corporate considerându-le ideale pentru a le dărui furnizorilor și partenerilor. Astfel, potrivit reprezentanților FlorideLux, numărul comenzilor de aranjamente speciale crește cu până la 30-40% în perioada sărbătorilor de iarnă.

“Aranjamentele preferate de clienți în această perioadă sunt, desigur, cele cu specific de sărbătoare, în care există decor de brad, conuri, decorațiuni de Crăciun, dar animalele din flori și buchetele de trandafiri rămân și ele în topul preferințelor, la fel ca în restul anului”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator al florăriilor FlorideLux.

De asemenea, grupul FlorideLux are un magazin online dedicat în întregime Crăciunului, de unde cei interesați pot cumpăra brazi naturali sau artificiali, ornamente, instalații luminoase, dar și aranjamente de Crăciun elegante.

Florăriile FlorideLux, cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România, oferă produse și servicii de calitate, pentru: buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun și alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Prima franciză FlorideLux a fost deschisă de curând în Brașov.

Website-urile care fac parte din rețeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.deluxeflowershop.com, www.gradinidelux.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, www.braziartificiali.ro, www.braziinghiveci.ro, www.petaledeviata.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.