Tehnologia Samsung redefinește libertatea de exprimare a stilului: Samsung GALAXY Gear și GALAXY Note 3 sunt noile accesorii tech& smart, care se asortează perfect...
scena 3Tehnologia Samsung redefinește libertatea de exprimare a stilului: Samsung GALAXY Gear și GALAXY Note 3 sunt noile accesorii tech& smart, care se asortează perfect cu ținute proudly powered by Romanian Designers & Molecule F.

Samsung și Molecule F au făcut posibilă întâlnirea inedită a modei cu tehnologia, într-un spațiu urban ce reflectă stilul și valorile autentice: EVA-design românesc. Samsung GALAXY Gear este,  pe lângă un gadget cu design rafinat și performant, un accesoriu cool ce se integrează perfect în orice stil: urban, office, casual, clubbing, smart casual, urban glam.

Timpul este resursa cea mai valoroasă pe care o avem la îndemână. Inovațiile în domeniul tehnologiei au schimbat stilul nostru de viață, simplificând activitățile noastre zilnice. Samsung a conceput ceasul inteligent GALAXY Gear care, alături de GALAXY Note 3, le oferă consumatorilor atât stil și design, cât și mai multă libertate de comunicare.

Tehnologia este, astăzi, o extensie a personalităţii noastre, a stilului nostru de viaţă şi, de ce nu, a stilului nostru vestimentar. Alături de Samsung GALAXY Note 3, care ne stimulează să fim creativi, Samsung GALAXY Gear este un accesoriu care ne oferă mai multă libertate de mişcare şi care ne poate completa cu uşurinţă ţinuta”

Roxana Grigorean, PR Samsung Electronics România

Samsung GALAXY Gear este aliatul perfect în rezolvarea task-urilor zilnice, îmbinând conectivitatea, performanța tehnologică și design-ul premium într-un singur accesoriu stylish ce poate fi asortat ținutelor tale.

Astfel, utilizatorii pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și E-mail-uri. Prin intermediul funcției S Voice și a difuzorului încorporat în noul GALAXY Gear, utilizatorii aflați mereu în mișcare pot realiza apeluri hands-free, păstrând în același timp device-ul conectat.

De asemenea, camera de 1,9 megapixeli ajută la realizarea rapidă a fotografiilor și a clipurilor video, chiar și atunci când vrei să surprinzi un moment din mișcare. Funcția Find My Device oferită de GALAXY Gear este utilă pentru aflarea locului în care ţi-ai lăsat telefonul.

Scopul colaborării cu Molecule F a fost de a introduce GALAXY Gear şi GALAXY Note 3 în lumea celor pasionați de fashion. În acest mod, Samsung îşi reafirmă angajamentul de a oferi tehnologii inovatoare, împreună cu un design premium.

În ultimul timp, designul și tehnologia reprezintă o constantă în viața noastră și de aceea colaborarea cu Samsung a confirmat o data în plus atenția consumatorului către modă, design, calitate și detalii. Ne-a plăcut în mod deosebit Samsung GALAXY Gear și faptul că el a fost special gândit pentru a ne îmbunătăți lifestyle-ul. Ceea ce am realizat la Eva – design românesc a fost o prezentare de modă urbană în care am arătat cât de ușor tehnologia se îmbină cu moda și am subliniat importanța unui gadget ușor de folosit și deosebit de interactiv.”

Mirela Bucovicean, Molecule F.

Timp de o săptămână GALAXY Note și GALAXY Gear vor rămâne în lumina reflectoarelor în vitrina magazinului Eva – design românesc, fiind accesoriile tech& smart ce vor accesoriza creațiile celor mai cunoscuți designeri români.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.