Centrul comercial Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai importante de pe piaţa locală, proiect controlat de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu și Radu Dimofte,...
grand comboCentrul comercial Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai importante de pe piaţa locală, proiect controlat de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu și Radu Dimofte, va inaugura pe 20 decembrie cel mai nou și mai modern spațiu de divertisment, Grand Combo. Acesta a fost creat pornind de la așteptările publicului-țintă în ceea ce privește experiența pe care ar trebui să o ofere un centru comercial ideal.

Proiectul a fost gândit sub forma unei camere de distracție supradimensionate, unde vizitatorii își pot personaliza experiența, combinând atracțiile și experiențele unice ale fiecăreia dintre acestea. Spațiile de divertisment de la Grand Combo de disting atât prin varietate, cât și prin componenta inovatoare pe care o oferă, fie că e vorba de design-ul deosebit, noutatea pe piață sau experiența unică de divertisment. Design-ul Grand Combo a fost creat de arhitectul Domenico del Priore, cu o vastă experiență în proiectele de retail și entertainment, și Alexandra Bondoc, arhitectul in-house din cadrul BăneasaShoppingCity.

Grand Combo înseamnă 1.500 metri pătraţi plini cu atracții pe cât de variate, pe atât de palpitante. Shuffleboard-ul este un concept complet nou și unic în țara noastră, dar cu o lungă tradiție în țări precum SUA. Similar cu air hockey-ul și curling-ul, jocul reprezintă o adevărată provocare strategică și de îndemânare.

Un alt element de noutate, unic într-un centru comercial din România, este peretele de bouldering, înalt de 3,5 m, care poate fi urcat de către orice vizitator, fără a avea nevoie de echipament specializat.

Gamerii se vor bucura de o experiență de divertisment all-in-one cu ajutorul Lounge booth-urilor, o serie de alveole legate în rețea. Aceștia se vor putea juca alături de alți participanți prin intermediul consolelor Xbox integrate, sau se vor putea relaxa vizionând filme și ascultând muzică.

Din Grand Combo nu putea lipsi Party Box-ul, un spațiu unde se pot organiza petreceri private. Acesta beneficiază de câteva dintre cele mai îndrăgite atracții, puse la dispoziție în exclusivitate oaspeților: sistem de karaoke, masă de biliard, 2 piste de bowling și console Xbox.

Printre celelalte atracții oferite de Grand Combo se numără mesele de billiard de cea mai bună calitate, produse de către Brunswick, pistele de bowling marca QubicaAMF sau scaunele Sonic Chairs. Acestea din urmă formează un spațiu de relaxare unde vizitatorii pot asculta muzica preferată la difuzoarele încastrate de înaltă calitate, cu sunet unidirecțional.

Grand Combo găzduiește un restaurant de tip American diner, inspirat din design-ul anilor 1950, al cărui preparat-vedetă sunt burgerii uriași, „the best in town”. Acesta promite mai mult decât experiența unui restaurant convențional și va găzdui în mod constant evenimente. În plus, în timp ce părinții iau masa, copiii se pot juca sub supravegherea acestora pe terenul numit Green Hill, un mic deal cu iarbă artificială, aflat în imediata vecinătate a restaurantului. Grand Combo beneficiază și de două baruri; primul dintre acestea este integrat în restaurant, iar cel de-al doilea este situat în zona de entertainment.

„Am creat Grand Combo pornind de la așteptările vizitatorilor noștri. Pentru ei, centrele comerciale ar trebui să ofere mai mult decât experiența de shopping și să se transforme în veritabile spații de lifestyle, unde pot regăsi atât o experiență culinară inedită, dar și divertisment de înaltă calitate”, declară  John Younis, Entertainment Business Unit General Manager în cadrul Băneasa Developments.

Începând cu 20 decembrie, atracțiile și barul din cadrul Grand Combo vor fi deschise zilnic de la ora 10:00 AM, până la ultimul client, iar restaurantul, între orele 10:00 – 12:30 AM. În luna ianuarie, zona de entertainment din BăneasaShoppingCity va include și un cazinou MaxBet.

Proiectul face parte, alături de centrul expozițional Grand Cosmos și Grand Cinema Digiplex, din Grand Entertainment, divizia Băneasa Developments specializată în leisure și entertainment.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.