Producătorul de electronice Sharp lansează pe piaţa din România o serie de imprimante multifuncţionale ce pot fi integrate în mod wireless în aplicaţiile “Cloud”....
Sharp_multifunctProducătorul de electronice Sharp lansează pe piaţa din România o serie de imprimante multifuncţionale ce pot fi integrate în mod wireless în aplicaţiile “Cloud”. Cele patru modele ale noii generaţii de echipamente le vor permite companiilor să utilizeze cele mai recente soluţii tehnice pentru a-și eficientiza activitatea de birou.

Noile multifuncţionale Sharp asigură rapiditatea şi performanţele solicitate de companiile contemporane. Totuşi, cea mai importantă caracteristică a acestora este faptul că pot fi integrate în aplicaţiile Cloud şi conectate cu diferite sisteme de operare şi dispozitive mobile. Cele mai recente produse Sharp şi-au schimbat rolul principal: până acum, erau mai ales echipamente de prelucrare a documentelor; acum, pot fi utilizate ca o reţea complet integrată de sisteme informatice.

La fel ca şi alte multifuncţionale Sharp, caracteristicile modelelor MX – 5141N, MX – 5140N, MX – 4141N şi MX – 4140N include imprimarea, copierea şi scanarea rapidă, de înaltă rezoluţie, precum şi o gamă amplă de accesorii. Cu toate acestea, ceea ce le departajează cu adevărat este capacitatea acestor echipamente de a executa activităţi specializate şi de a se adapta celor mai recente metode de lucru.

”Dezvoltarea rapidă a dispozitivelor smartphone, a tabletelor, a tehnologiilor wireless şi, mai ales, integrarea în aplicaţiile „”Cloud” au modificat aşteptările clienţilor în ceea ce priveşte accesul la informaţii şi utilizarea acestora”, a declarat Paweł Lisowski, Manager de Produse la divizia Document Solutions, Sharp Electronics Polonia. ”Imprimantele multifuncţionale fac parte din acest proces. Sharp continuă să le transforme din echipamente simple folosite pentru crearea de documente în echipamente ce pot efectua căutări şi pot accepta informaţii de bază legate de companie.” Sharp_multifunct1

Noile modele de multifuncţionale imprimă la viteze de până la 51 de pagini pe minut atât în modul color, cât şi alb-negru. În plus, au fost echipate cu un panou de comandă care oferă acces imediat şi complet la Internet şi aplicaţiile „Cloud”.

Sarcina noilor multifuncţionale Sharp în calitate de „”transmiţătoare de informaţii” este aceea de a permite utilizarea resurselor din reţea. Acest lucru este facilitat de un panou de comandă mare şi uşor de folosit, care le permite utilizatorilor să acceseze rapid informaţiile necesare sau să îşi verifice e-mailurile şi ataşamentele.

„Informaţiile şi aplicaţiile sunt întotdeauna disponibile, chiar dacă nu ai laptopul la tine”, a afirmat Lisowski. „Iar dacă doreşti să imprimi sau să scanezi un document din sau pe smartphone ori tabletă, te poţi conecta în mod wireless la multifuncţională”.

Sharp_multifunct3Performanţă, siguranţă şi eficienţă energetică

Pe lângă funcţiile tradiţionale, cum ar fi imprimarea, scanarea şi copierea, echipamentele Sharp oferă o gamă amplă de alte soluţii. Acestea include platforma OSA utilizată pentru automatizarea prelucrării de documente, compatibilitate cu Adobe PostScript 3 (limbajul utilizat pentru crearea paginilor), o unitate de disc internă, disponibilă online şi o selecţie de tăvi de mare viteză pentru hârtie, a căror capacitate poate fi sporită la 6.600 de coli. Noile modele prezintă, de asemenea, o varietate de funcţii pentru finisare.

Sisteme pentru birou de la Sharp

Sharp oferă o gamă amplă de echipamente şi soluţii de gestionare a documentelor: de la imprimante funcţionale pentru birouri la sisteme de producţie de mari dimensiuni. Tehnologia Open Systems Architecture (OSA, Arhitectură de sisteme deschise) de la Sharp poate transforma o multifuncţională într-un puternic portal informatic care permite integrarea în aplicaţiile „Cloud” şi aplicaţiile furnizorilor independenţi de software.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.