Funcţiile de recunoaştere a vorbirii şi a gesturilor mâinilor încorporate în televizorul LG Smart au fost validate de Underwriters Laboratories (UL), comisie de inspecţie...
LG Smart TV 2Funcţiile de recunoaştere a vorbirii şi a gesturilor mâinilor încorporate în televizorul LG Smart au fost validate de Underwriters Laboratories (UL), comisie de inspecţie şi testare de produse recunoscută la nivel mondial. Este pentru prima oară când UL îşi pune avizul de aprobare pe tehnologie specifică televizoarelor Smart. Funcţiile bazate pe tehnologia avansată de recunoaştere a vorbirii şi a gesturilor mâinilor, disponibile pentru cel mai nou televizor LG Smart premium sunt componentele cheie ce pot oferi o experienţă intuitivă şi plăcută de utilizare.

„Faptul că televizorul nostru Smart este primul care primeşte certificatul UL pentru funcţiile sale este o confirmare a unicităţii inovaţiilor noastre,” a afirmat Don-joon Lee, vice preşedintele şi şeful Diviziei UX din cadrul companiei LG Home  Entertainment. „Suntem dedicaţi procesului de perfecţionare a experienţei oferite de   televizorul Smart pentru a oferi mai mult confort în viaţa oamenilor.”

UL a efectuat o serie de teste de evaluare a preciziei, a capacităţii de reacţie şi a vitezei de care dispune sistemul LG de recunoaştere a vorbirii şi a gesturilor. În ceea ce priveşte recunoaşterea vorbirii, UL a evaluat calitatea funcţiei de a percepe comenzile prin voce şi viteza de procesare a acestor comenzi; funcţia LG de recunoaştere a gesturilor a fost măsurată în termeni de urmărire a mişcării şi a eficienţei funcţiilor specializate.

Funcţiile bazate pe tehnologie avansată de recunoaştere a vorbirii şi a gesturilor      mâinilor vor fi disponibile începând cu anul 2014 pentru televizorul LG Smart, care va funcţiona cu acest sistem de operare. Recunoaşterea gesturilor este compatibilă atât cu camera încorporată, cât şi cu cea LG ataşabilă.

La International Consumer Electronics Show (CES) 2014 din Las Vegas, vizitatorii standului LG vor avea ocazia să testeze ei înşişi tehnologia inovatoare a televizorului Smart de la LG.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.