Începând cu 14 decembrie, bucureştenii se pot bucura de modă în cel mai mare magazin H&M din România, respectiv H&M AFI Palace Cotroceni.  Magazinul...
H&M Lipscani (1)Începând cu 14 decembrie, bucureştenii se pot bucura de modă în cel mai mare magazin H&M din România, respectiv H&M AFI Palace Cotroceni. 

Magazinul s-a redeschis cu departamentul H&M Home, multe colecții şi concepte noi, pe o suprafață mai mare de vânzare, de  peste 2.500 de metri pătrați, devenind astfel cel mai mare magazin H&M din țară.

Printre noutățile magazinului se numără colecțiile pentru adolescenți  Divided Red, Divided Accessories şi Basics, precum şi conceptele H&M Sport şi H&M+. Pe lângă acestea, magazinul va pune la dispozița clienților cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni interioare în cadrul departamentului H&M Home.

Prin această extindere a magazinului nostru din AFI Palace Cotroceni, am dorit să punem la dispoziția clienților noștri o ofertă mai bogată de produse şi concepte, în linie cu ultimele tendințe. Suntem bucuroşi de fiecare dată când putem să oferim cât mai multe opțiuni de stil, cu atât mai mult în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Suntem siguri că magazinul H&M din AFI Palace Cotroceni va rămâne în continuare una dintre destinațiile preferate ale iubitorilor de modă din Bucureşti”

Ralf Wein, Country Manager H&M România

H&M AFI Palace Cotroceni s-a redeschis sâmbătă, 14 decembrie. Primii 50 de clienți ai magazinului au primit carduri încărcate cu câte 50 de lei, iar cei care au făcut cumpărături de peste 150 de lei au primit, automat, câte un voucher de 30 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.