Clienţii UPC se pot bucura de astăzi de peste 1.500 de ore de conţinut premium marca HBO (seriale HBO, producţii originale HBO, filme, documentare,...
HBO GOClienţii UPC se pot bucura de astăzi de peste 1.500 de ore de conţinut premium marca HBO (seriale HBO, producţii originale HBO, filme, documentare, programe speciale), pe PC, smart TV, laptop, tabletă sau smartphone. Noua lansare oferă clienţilor UPC o experienţă digitală  integrată – mobilitate şi flexibilitate, alături de o colecţie variată de producţii HBO, disponibile online.

Opţiunea HBO GO este disponibilă pentru clienţii UPC care au deja extraopţiunea MAXPAK, la preţul de 10 lei lunar. Clienţii UPC care nu sunt abonaţi MAXPAK pot beneficia de HBO GO în cadrul noii opţiuni MAXPAK + HBO GO, la preţul de 30 de lei lunar.

65% din utilizatorii de internet din România accesează lumea online pentru video streaming*, iar importanţa acestui serviciu a crescut semnificativ în ultimii ani. HBO GO este o opţiune de conţinut online complementară serviciului de TV liniar, opţiune care adaugă mobilitate, flexibilitate, control complet în utilizare, conţinut exclusiv de cea mai bună calitate şi avanpremiere.

Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO), UPC România

Prin lansarea serviciului HBO GO, UPC aduce clienţilor săi renumitele seriale „Rămâi cu mine”, „Urzeala Tronurilor”, „Imperiul din Atlantic City”, acum pe toate dispozitivele şi oriunde s-ar afla. Aceste titluri se adaugă unei colecţii deja bogate de peste 19.000 de ore de filme şi seriale disponibile lunar  pe cele 27 de canale de filme incluse în oferta TV a UPC.

Acasă, clienţii se pot bucura de cea mai bună experienţă HBO GO datorită internetului Fiber Power cu viteze de până la 200 Mbps. Mai mult, folosind conexiunea WiFi, pot accesa acest serviciu în orice loc al casei. Primii 300 de clienţi care se vor abona la MAXPAK şi HBO GO vor beneficia de 3 luni cadou. Experienţa de vizionare este disponibilă şi în afara casei, prin orice conexiune de internet, abonaţii putându-se bucura de conţinutul de pe platformă oriunde şi oricând.

Colecţia impresionantă de filme şi seriale disponibile pentru abonaţi şi posibilitatea de a urmări pe orice dispozitiv conţinut premium înainte ca acesta să fie difuzat pe canalul TV liniar HBO sau pe orice alt canal TV sunt principalele beneficii ale serviciului online HBO GO. Săptămânal, pe platformă sunt adăugate 30 de noi ore de conţinut video, de care abonaţii se pot bucura nelimitat.

Serviciul poate fi configurat pe 4 echipamente diferite şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba setările de limbă şi subtitrare, de a întrerupe vizionarea şi a o relua mai târziu, incluzând totodată şi funcţia de control parental, prin care părinţii pot bloca accesul copiilor la conţinut nepotrivit.

Accesul la HBO GO se realizează foarte uşor, fie de pe platforma www.hbogo.ro, fie din aplicaţia HBO GO, disponibilă în AppStore GooglePlay şi Windows Phone Store.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.