Sony a lansat  în România modelul bridge superzoom Cyber-shot™ RX10, care oferă utilizatorilor pasionați de fotografie o soluție pentru cele mai diverse scenarii fotografice...
RX10_imagine_3Sony a lansat  în România modelul bridge superzoom Cyber-shot™ RX10, care oferă utilizatorilor pasionați de fotografie o soluție pentru cele mai diverse scenarii fotografice datorită obiectivului Carl Zeiss Vario-Sonnar T* de 24-200mm. Cyber-shot™ RX10, cel mai avansat superzoom de pe piață, oferă puterea creativă a unui DSLR, fără să fie nevoie de obiective interschimbabile.

Cyber-shot RX10 are un design atractiv pentru amatorii DLSR, iar dotările tehnice asigură imagini de înaltă calitate fără a mai fi nevoie de corpul robust al unei camere sau seturi de obiective diferite.

Obiectivul fix cu lentile Carl Zeiss Vario-Sonnar T* de 24-200mm (echivalent 35 mm) și diafragmă F2.8 permite captarea unor imagini de calitate, asigurate de senzorul mare de imagine și de procesorul avansat BIONZ X, de trei ori mai rapid decât la modelele anterioare. Cu o rază de zoom extinsă, de la grandangular la telefoto, acesta devine partenerul perfect pentru fotografiile portret, peisaje, natură, cadre urbane și cele de interior. Capacitatea acestuia de a focaliza la distanțe mari, cât și la distanțe de 3 cm, îl face ideal pentru fotografii de detaliu.

Senzorul tip 1.0 Exmor R CMOS cu iluminare din spate și rezoluție de 20,2 megapixeli efectivi este de patru ori mai mare decât senzorul de imagine al unei camere compacte obișnuite. Mecanismul Direct Drive SSM asigură autofocalizare mai rapidă, împreună cu senzorul Exmor R CMOS și procesorul BIONZ X. Opțiunea de blocare a autofocusului urmărește cu precizie subiectele aflate în mișcare, chiar dacă acestea dispar și reapar în cadru. Opțiunea Eye AF asigură portrete clare, cu focalizare precisă, chiar dacă subiectul nu privește fix în cadru.

Sunetul înregistrărilor poate fi monitorizat atent, iar camera este dotată și cu o ieșire jack pentru microfon și căști. Kit-ul opțional de adaptare XLR-K1M permite înregistrarea video la nivel profesional și chiar atașarea unui microfon extern prin terminalul XLR.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.