Câţi dintre voi vă mai amintiţi senzaţia aceea de bucurie maximă pe care o aveaţi în copilărie în momentul în care aşteptaţi să-l auziţi...
mos craciunCâţi dintre voi vă mai amintiţi senzaţia aceea de bucurie maximă pe care o aveaţi în copilărie în momentul în care aşteptaţi să-l auziţi (şi speraţi să-l vedeţi) pe Moş Crăciun cum lasă cadourile sub brad? Eu, una, cu siguranţă. Şi aş vrea să păstrez această senzaţie pentru totdeauna.

Ei bine, Crăciunul se apropie cu paşi repezi (mai puţin de 12 zile ne mai despart de el) şi toţi suntem nerăbdători să primim şi desfacem cadourile de la Moş – chiar dacă suntem super fani ai săi sau nu credem cu adevărat în existenţa unui moş vesel care îşi petrece tot anul fabricând cadouri pentru copii (chiar şi pentru cei care încă au un suflet de copil).

Citiţi aici mai multe materiale despre campaniile şi ofertele cu care întâmpinăm în acest an Craciunul  şi gadgeturile pe care i le puteţi cere Moşului!

Însă doar în cazul în care sunteţi hackeri sau angajaţi ai agenţiilor guvernamentale de supraveghere aţi putea şti cu siguranţă ce face Moşul în cele 11 luni din an în care se pregăteşte pentru cea mai mare operaţiune de livrare din lume (la el vedem cu adevărat curierat rapid) şi pe unde umblă în Ajunul Crăciunului.

Din fericire, avem şi noi, internauţii mai puţin experimentaţi şi cu mai puţine posibilităţi hi-tech, câteva tooluri prin care putem urmări traseul lui Moş Crăciun.

1.NORAD îl urmăreşte pe Moş Crăciun:

Programul de tracking elaborat de Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială (NORAD) este un simbol al sărbătorilor de Crăciun de peste 50 de ani. Anul acesta, site-ul agenţiei a trecut printr-o schimbare de imagine şi dispune acum de o imagine a globului pământesc în 3D, cu care poţi interacţiona. Totodată, pe site au fost adăugate jocuri, muzică şi update-uri live despre locul unde se află dragul de Moş Crăciun. Site-ul este dezvoltat pentru versiunea Internet Explorer 11 a celor de la Microsoft, dar poate funcţiona cu orice browser, până la urmă. Totodată, noul site este optimizat pentru tablete cu iOS şi Android.

Interacţiunea cu globul 3D va fi accesibilă în noaptea de 24 decembrie, iar toţi cei care au un browser mai bun vor putea învârti globul şi, folosing Bing Maps, vor putea vedea cu acurateţe pe unde umblă Moş Crăciun pe parcursul nopţii.

2.Google Santa Tracker:

Aplicaţia dezvoltată de Google poate fi accesată, de asemenea, în Ajunul Crăciunului, o privire de ansamblu asupra traseului lui Moş Crăciun fiind posibilă cu ajutorul Google Maps.

Potrivit dezvoltatorilor aplicaţiei, vom putea vedea traseul său, în acelaşi timă urmând să aflăm câteva informaţii asupra câtorva dintre opririle sale. Între timp, utilizatorii vor putea să se joace pe site – unul dintre jocuri este o cursă de sanii între Moş şi ajutoarele sale. Pe 24 decembrie, fanii Moşului vor putea da căutare în Google Maps după termenul Moş Crăciun şi îi vor putea găsi astfel locaţia exactă.

O aplicaţie Santa Tracker pentru gadgeturile cu Android şi pentru Google Glass va fi disponibilă în câteva zile.

3. Social Media:

Moşul şi-a făcut intrarea şi pe reţelele de socializare. NORAD are pagini dedicate aplicaţiei sale de tracking atât pe Facebook cât şi pe Twitter.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.