MasterCard anunta ca posesorii de carduri MasterCard emise de Commonwealth Bank din Australia vor avea posibilitatea sa incarce si sa pastreze in siguranta credentiale pentru...
Samsung 2MasterCard anunta ca posesorii de carduri MasterCard emise de Commonwealth Bank din Australia vor avea posibilitatea sa incarce si sa pastreze in siguranta credentiale pentru un cont de plata, pe anumite dispozitive Samsung, dotate cu tehnologia NFC. Astfel, acestia vor putea efectua plati contactless, rapid si in siguranta.

Commonwealth Bank din Australia este prima banca ce colaboreaza la nivel global cu MasterCard si Samsung pentru a oferi clientilor sai acest serviciu, utilizand Mobile MasterCard® PayPass™ in cadrul aplicatiei sale CommBank, pe elementul de securitate incorporat in Samsung Galaxy S4.

Clientii Commonwealth Bank pot adauga, cu usurinta, facilitatea de plata contactless pe telefonul lor Samsung Galaxy 4, avand astfel posibilitatea de a il utiliza la peste  1,6 milioane de locatii contactless MasterCard PayPass ale comerciantilor din toata lumea. Reteaua include mari retaileri, magazine de cartier, magazine alimentare, farmacii si companii de taxi – medii de plata rapida, unde conteaza foarte mult viteza de servire si confortul clientilor.

MasterCard si Samsung, in parteneriat cu institutii financiare si operatori de telefonie mobila din toata lumea, urmaresc sa lanseze servicii similare pe parcursul anului urmator, vizand tari ca Turcia, Rusia si Ucraina in primul trimestru din 2014.

Accesul la elementul de securitate permite companiei Samsung si altor producatori, operatori de retele mobile si institutii financiare sa se asocieze cu MasterCard pentru a furniza utilizatorilor solutii de plata de generatie urmatoare. Acestea includ tehnologia MasterCard contactless si MasterPass™, platforma digitala de la MasterCard. Prin intermediul platformei, partenerii MasterCard pot pune la dispozitia clientilor modalitati de plata ce presupun un simplu click sau o simpla atingere – online, in magazine sau in alt mediu.

“Odata cu acest parteneriat, ne asiguram ca detinatorii de carduri MasterCard pot activa dispozitivele Samsung pentru plati, pe masura ce devin disponibile pe piata,” a spus Mung Ki Woo, Group Executive, Mobile & Industry Alliances, la MasterCard. “Prioritatea noastra este sa ajutam consumatorii sa cumpere si sa plateasca intr-un mod care se pliaza cel mai bine pe nevoile lor, folosind toate dispozitivele pe care le detin. Prin colaborarea cu  Samsung – lider global in fabricarea dispozitivelor mobile – si cu alti producatori de dispozitive si chip-uri, operatori de retele mobile si comercianti, MasterCard isi mentine rolul de lider in crearea viitorului platilor.”

Samsung Galaxy S4 si Galaxy Note 3 sunt doua dintre cele peste 140 de dispozitive ce includ 32 de smartphone-uri si tablete Samsung, certificate pentru programul MasterCard PayPass Ready, lansat in mai 2012. Dispozitivele certificate de MasterCard trec printr-un proces riguros de testare, pentru a dovedi faptul ca ele sunt functionale si interoperabile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.