China Electronics Corporation (CEC), una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din China, cea care produce şi comercializează telefoanele mobile Philips, a...
DSC02439 (Custom)China Electronics Corporation (CEC), una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din China, cea care produce şi comercializează telefoanele mobile Philips, a adus pe piaţa locală două noi modele dual sim din gama Xenium: W6500 şi W8510.

Potrivit reprezentanţilor locali ai companiei, cele două gadgeturi sunt destinate unui segment de piaţă medi spre high, preţurile la care se vor găsi în cadrul retailerilor locali smartphone-urile fiind de 999 de lei, respectiv 1.199 de lei. În prezent, cele două modele Philips Xenium se află în oferta eMAG, urmând ca în zilelele următoare să intre şi în portofoliul altor eletro-retaileri de pe piaţa locală.

“Prezenţa acestor smartphone-uri din gama Xenium este un test pentru Philips. România este prima ţară din Uniunea Europeană în care le-am adus”, a declarat Radu Ionescu, Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips în România.

Modelul W6500 oferă funcţii complete pentru business şi divertisment, având încorporat un procesor quad core de 1,2GHz. În plus, W6500 are un buton special de Power-saving, prin care posesorii pot economisi bateria, chiar şi in zilele foarte pline.

“Prin lansarea lui W6500 extindem gama de telefoane Xenium existente pe piaţa locală”, a mai spus Ionescu. “Philips Xenium W6500 oferă utilizatorilor o performanţă sporită datorită procesorului quad core de 1,2GHz, la care se adaugă sistemul de operare Android 4.2 şi ecranul tactil qHD IPS de 4,3″.”

Graţie bateriei Philips Xenium, posesorii smartphone-ului W6500 se pot bucura de până la 13 ore durată de convorbire şi 10 ore durată de navigare pe internet, la o singură încărcare.

Utilizatorii lui W6500 pot realiza fotografii şi pot să-şi înregistreze cele mai importante momente din viaţă datorită camerei foto de 8 megapixeli, încorporate, cu blitz. Fotografiile şi clipurile video pot fi privite împreună cu prietenii sau familia pe un Smart TV Philips.  De asemenea, W6500 poate fi folosit şi ca telecomandă pentru televizor pentru a schimba canalele şi a face setările, prin intermediul aplicaţiei preîncărcate MyRemote. În plus, smartphone-ul permite posesorilor să asculte melodiile preferate direct pe un Smart TV Philips.

Philips Xenium W6500 are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32GB.

În acelaşi timp, modelul Philips Xenium W8510 este echipat cu un procesor quad core de 1,2GHz, smartphone-ul fiind prevăzut cu un sistem de operare Android 4.2, o baterie performantă Xenium şi, nu în ultimul rând, un buton de Power – saving, ce asigură un consum redus de energie.

“Philips Xenium W8510 este cea mai bună alegere pentru cei care vor să aibă mereu la dispoziţie un smartphone care să poata fi utilizat uşor şi rapid în scopuri de business sau personale”, spune Radu Ionescu. Totodată, smartphone-ul are un ecran HD de 4,7″.

Philips Xenium W8510 oferă utilizatorilor până la 18 ore durată de convorbire si 10 ore durată de navigare pe internet, la o singura încarcare.

Fie că este vorba de un site cu un conţinut bogat de fotografii sau un clip video, ecranul de 4,7″ al lui Philips Xenium W8510 promite o experienţă vizuală de neuitat. Graţie camerei foto de 8 megapixeli încorporate, cu blitz, W8510 captează toate imaginile, redând cele mai frumoase detalii.

La fel ca şi în cazul colegului de generaţie W 6500, pentru a vizualiza fotografiile realizate şi clipurile video, posesorii nu trebuie decât să conecteze telefonul W8510 la un Philips Smart TV prin intermediul aplicaţiei preîncărcate MyRemote. În plus, posesorii pot transforma acest telefon într-o telecomandă pentru televizor şi astfel, pot naviga pe mai multe canale şi pot regla setarile. Philips Xenium W8510 are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32GB.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.