QNAP a lansat TS-212P Turbo NAS, destinat atât birourilor mici și mijlocii cât și utilizatorilor individuali. Noul model are două sertare pentru hard disk-uri...

Turbo NAS TS-212PQNAP a lansat TS-212P Turbo NAS, destinat atât birourilor mici și mijlocii cât și utilizatorilor individuali. Noul model are două sertare pentru hard disk-uri și este echipat cu un procesor la 1.6GHz și 512MB memorie RAM DDR3. Oferă performanță și fiabilitate în activitățile de zi cu zi, cum ar fi stocarea, partajarea și salvarea datelor. QNAP TS-212P este un centru multimedia ideal pentru partajarea fișierelor pe platforme diferite.

Noul TS-212P vine cu specificații hardware actualizate față de modelul anterior, TS-212. Cu un procesor mai rapid și o cantitate dublă de memorie RAM, TS-212P oferă o capacitate mai mare, satisfăcând cerințele în creștere pentru administrarea și partajarea fișierelor, pentru utilizatorii individuali și birourile mici“, spune Laurent Cheng, manager de produs la QNAP.

TS-212P beneficiază de intuitivul sistem de operare QTS 4.0, ce ușurează și facilitează administrarea sistemului și a aplicațiilor multimedia. Utilizatorii pot organiza în mod centralizat fișierele și copiile de siguranță, pot sincroniza fișierele între calculatoare, tablete și telefoane, pot partaja informațiile în diferite grupuri și comunități și pot accesa conținutul cu ajutorul aplicațiilor mobile precum Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager și VMobile.

TS-212P este ideal ca hub multimedia pentru acasă, cu aplicații bogate pentru divertisment. Utilizând Photo Station, Music Station și Video Station, utilizatorii pot arhiva, administra și partaja fotografiile, melodiile și colecțiile video. Suportul pentru DLNA și AirPlay permite utilizatorilor să se bucure de televiziune la înaltă calitate. Cu aceste caracteristici, TS-212P aduce în casa fiecăruia mai multă distracție și un conținut multimedia variat.

TS-212P oferă multiple opțiuni de backup. Utilizatorii de Windows și Mac pot utiliza QNAP NetBak Replicator, respectiv Apple Time Machine pentru a salva datele. Modelul suportă, de asemenea, soluții de restaurare în cazul evenimentelor neplăcute, incluzând Real-time Remote Replication (RTRR) pentru replicarea datelor, în timp real sau programată, și backup în cloud: Amazon S3, ElephantDrive, Symform, Dropbox și Google Drive.

Utilizatorii pot crește funcționalitatea accesând centrul de aplicații QNAP ce oferă diferite aplicații dezvoltate de QNAP sau de terțe companii, incluzând aplicații pentru backup și sincronizare, instrumente de business, administrarea conținutului, comunicații, download, divertisment etc. Platforma de dezvoltare QNAP dă posibilitatea programatorilor să creeze aplicații variate, adăugând mai multă valoare unității TS-212P, furnizând totodată funcționalitatea nelimitată pentru utilizatori.

Noul QNAP TS-212P este disponibil în România prin intermediul partenerilor QNAP, la un preț similar modelului anterior, aproximativ 800 lei (TVA inclusiv).

Specificații principale TS-212P: design tip desktop, 2-sertare, Procesor 1.6 GHz, RAM 512 MB DDR3, HDD SATA, 2X USB 3.0, 1X Gigabit LAN.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.