LG Electronics anunţă, astăzi, lansarea televizorului cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) în premieră în România. Televizorul cu ecran uluitor curbat va fi disponibil...
LG_CURVED_OLED_TVLG Electronics anunţă, astăzi, lansarea televizorului cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) în premieră în România. Televizorul cu ecran uluitor curbat va fi disponibil în rețeaua partenerilor selectați din intreaga țară, începând din această săptămână. Prețul: 9.000 de euro, TVA inclus.

„LG îşi continuă angajamentul de a oferi clienților din România cea mai avansată tehnologie pe segmentul de televizoare OLED. Cu un display de generaţie viitoare şi un design curbat foarte subţire, televizorul nostru OLED cu formă curbată reprezintă începutul unei noi ere în ceea ce privește modul de vizionare în propria locuintă”

Bum Seop Lee, preşedinte LG Electronics România

Prin noul televizor cu ecran curbat OLED lansat astăzi în premieră în România, LG va stabili un nou standard pentru următoarea generaţie de televizoare.

Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie LG WRGB OLED, televizoul cu ecran currbat asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă.

Cu un design extrem de reușit, televizoul LGOLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best şi a fost confirmat de asemenea de către examinatori internaţionali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek şi VDE pentru calitatea extraordinară a imaginii. Televizorul OLED premium LG a fost  primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.