Vodafone Romania, in parteneriat cu reteaua de farmacii Sensiblu, lanseaza o campanie promotionala, valabila pana in data de 15 ianuarie 2014, ce aduce beneficii...
Vodafone-Smart-IIIVodafone Romania, in parteneriat cu reteaua de farmacii Sensiblu, lanseaza o campanie promotionala, valabila pana in data de 15 ianuarie 2014, ce aduce beneficii substantiale clientilor celor doua companii.

In cadrul campaniei, abonatii Vodafone noi si existenti primesc bonus, la alegere, intre 50 de minute nationale si 150 MB trafic de date, pe baza cardului de fidelitate Sensiblu.

De asemenea, utilizatorii Vodafone care detin sau isi fac un card de fidelitate Sensiblu beneficiaza de reduceri de 20% la produsele selectate din gamele de infrumusetare si ingrijire (Klorane, Elancyl, Pierre Fabre Oral Care, Ivatherm, Sensodyne, Aslamed), suplimente si vitamine (Doppelherz, Vitamax, Eurovita, Ascovit, Supramax, Bilomag si altele).

Oferta este valabila pentru clientii Vodafone  ce detin un card de fidelitate Sensiblu, in toate farmaciile Sensiblu. Daca utilizatorii nu au un card de fidelitate, acesta poate fi emis pe loc in orice farmacie Sensiblu.

Pentru a accesa promotia, clientul va trimite un SMS gratuit la numarul 224, cu textul Sensiblu, iar codul primit ulterior prin SMS va fi aratat in farmacie.  SMS-ul trimis la numarul 224 este gratuit si valabil doar pentru clientii Vodafone.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.