DENT ESTET, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe segmentul clinicilor stomatologice din ţara noastră, un business controlat de medicul Oana Taban, îşi...
clinica_stomatologica_de4kidsDENT ESTET, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe segmentul clinicilor stomatologice din ţara noastră, un business controlat de medicul Oana Taban, îşi extinde reţeaua de clinici printr-o nouă unitate la Timişoara.  DENT ESTET 4 KIDS Timişoara este a treia unitate specializată din cadrul reţelei, pentru deschiderea acesteia fiind necesară o investiţie de 150.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor clinicii, alegerea oraşului de pe Bega pentru prima unitate din afara Bucureştiului şi mai ales pentru una specializată pe segmentul stomatologiei pediatrice  a avut la bază şi ideea de a atrage pacienţi din afara graniţelor.  Odată cu lansarea DENT ESTET 4 KIDS în 2008 și cea a DENT ESTET 4 TEENS în 2012 (oficialii companiei estimează faptul că din 3 milioane de adolescenţi în România, jumătate ar avea probleme stomatologice, 1 din 5 necesitând aparat dentar), reţeaua a devenit prima din ţară, cât şi din Europa, care a deschis clinici special pentru tratarea problemelor dentare ale copiilor şi adolescenţilor.

„Aproximativ 30% dintre pacienții clinicii DENT ESTET 4 KIDS din București vin din provincie pentru a beneficia de servicii stomatologice dedicate exclusiv copiilor. Din acest motiv, extinderea în afara Capitalei reprezintă un pas firesc în dezvoltarea DENT ESTET. Am ales Timișoara pentru potențialul pe care îl are zona Banatului și Ardealului, la care se adaugă și proximitatea cu Serbia și Ungaria de unde ne așteptăm să atragem în primul an cel puțin 10% dintre pacienți”, a declarat Oana Taban, Fondator și CEO DENT ESTET.

DENT ESTET 4 KIDS Timișoara oferă, în premieră pentru o clinică dentară specializată din provincie, toată gama de servicii de stomatologie pediatrică. Portofoliul include tratamente sub anestezie generală, realizate sub supravegherea medicilor anesteziști din cadrul departamentului ATI al DENT ESTET și tratamente ortodontice prin Excellence Ortho Center, singurul departament de Ortodonție din țară cu medici specializați în tratamentul ortodontic specific fiecărei grupe de vârstă.

“Odată cu cu deschiderea noii clinci extindem și în Timișoara programul  educațional „Să creștem zâmbete sănătoase”, adresat copiilor, precum și seria de evenimente „Dental Care Parenting” prin care ne propunem să informăm părinții cu privire la importanța sănătății orale începând cu apariția primului dințișor”, a declarat Catrinel Hagivreta, Director Executiv DENT ESTET.

Clinica va avea o echipă formată din 6 medici specializați în stomatologia pediatrică, 2 medici ortodonți, 2 medici anesteziști colaboratori și un psiholog și va oferi servicii dentare adaptate nevoilor specifice ale copiilor (endodonție, ortodonție, chirurgie și odontologie).

Pentru primul an de funcţionare, clinica din Timişoara estimează o cifră de afaceri de 200.000 de euro și 1.000 de pacienți. De la deschiderea din 2008, DENT ESTET 4 KIDS a înregistrat o medie anuală de creștere a cifrei de afaceri de cel puțin 20%, în prezent generând aproximativ 30% din cifra de afaceri a grupului. Pentru anul curent, ținta este de un milion de euro.

La nivelul întregului grup, cifra de afaceri estimată pentru acest an este de circa 3,4 milioane de euro, în creştere cu 20% comparativ cu anul anterior.  “Nu am redus preţurile şi nu le-am oferit pacienţilor promoţii pentru că nu-i convingi în acest fel. Am comunicat foarte mult pe partea de educare în această perioadă pentru că ne-am convins că pacienţii au tendinţa de a alege furnizorul de servicii medicale în cunoştinţă de cauză şi pe termen lung. În schimb, le-am oferit soluţii financiare (Plan 12: 12 rate fixe – cel mai extins plan de plată în rate pentru tratamente dentare – n.red. )”, a mai spus Catrinel Hagivreta.

Potrivit acesteia, reţeaua DENT ESTET se va mări până la jumătatea anului viitor printr-o nouă clinică pentru copii ce urmează a fi deschisă în Capitală.

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară și înglobează şase clinici dentare, dintre care două destinate exclusiv copiilor, una adresată adolescenţilor și alte trei adulților. DENT ESTET oferă servicii dentare complete, efectuate de o echipă de medici specializați în toate ramurile stomatologiei care folosesc cea mai avansată tehnologie din domeniu. În cei peste 14 ani de activitate, compania a contribuit considerabil la progresul pieței de medicină dentară din România prin supraspecializarea medicilor și prin introducerea în premieră a celor mai avansate servicii și echipamente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.