Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati manageri din industria IT locala, a preluat recent pozitia de CEO al companiei GECAD NET. Anterior, Cristian...
HerghelegiuCristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati manageri din industria IT locala, a preluat recent pozitia de CEO al companiei GECAD NET. Anterior, Cristian Herghelegiu a activat in companii precum Microsoft Romania, dar si in domeniul eCommerce la PayU Romania si elefant.ro.

GECAD NET este una dintre cei mai vechi si recunoscute companii de distributie de software si furnizare de servicii IT pentru segmentul companiilor mici si mijlocii din Romania.

Obiectivul principal este de a creste prezenta companiei pe piata locala, de a dezvolta noi directii de business si parteneriate care sa consolideze pozitia companiei de lider pe furnizorilor de solutii si servicii IT catre firmele mici si mijlocii. Pe termen lung vom evalua oportunitatea introducerii de produse si servicii si pe alte piete din regiune”

Cristian Herghelegiu, CEO GECAD NET

GECAD NET va continua ca dezvoltare strategica sa includa in oferta sa mai mute servicii bazate pe cloud.  Compania a incheiat primul semestru al acestui an cu o cifra de afaceri in crestere cu 15% fata de 2012.

GECAD NET este o companie specializata in comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizeaza opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicaţie web şi asigura soluţii profesionale de securitate IT. Cu o tradiţie de 20 de ani in domeniul IT, GECAD NET a obţinut numeroase premii şi certificari din partea celor mai importanţi producatori mondiali. Compania deţine in prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Gold Partner, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are in prezent peste 1200 de clienţi in telecomunicaţii, servicii financiar-bancare, construcţii, energie, petrolul şi gaze şi altele. Printre aceştia se numara Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Caţavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constanta, Sensiblu, Star Storage, Tempo Advertising, Vodafone Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.