Noua tabletă InfoTouch iTab Hallo 79 integrează un procesor quad core Cortex A7, 1,2Ghz, MediaTek MTK8389 fabricat pe tehnologia de 28 nm, cu GPU...
iTab Hallo 79 3GNoua tabletă InfoTouch iTab Hallo 79 integrează un procesor quad core Cortex A7, 1,2Ghz, MediaTek MTK8389 fabricat pe tehnologia de 28 nm, cu GPU PowerVR SGX544.

iTab Hallo 79, cu o dimensiune a ecranului de 7.9”, vine cu un raport calitate-preț excelent, pozitionandu-se ca o tabletă ce acoperă perfect nevoile de mobilitate, portabilitate și multimedia ale utilizatorilor cu grijă pentru bugetul propriu.

Tableta este un all-in one complet, integrand :

-3G+ ce asigura accesul la internet cu viteze de pina la 21 Mbps,

-2G – ce asigura apeluri voce, imperecheata cu o casca Bluetooth poate fi folosita si ca un telefon.

-Bluetooth 4.0 – ce asigura conectarea perifericeor fara fir: casti , boxe, tastaturi bluetooth.

-FM radio – pentru cei pasionati de muzica, stiri, divertisment.

-Light sensor, magnetic senzor, proximity senzor pentru o autonomie cat mai mare a bateriei

– 2 camere: una de 2 mpx pentru apeluri skype, si una de 5 mpx cu auto focus pentru a imortaliza sau filma cele mai importante momente din viata dumneavoastra.

Ecranul de 7.9”, IPS, are o rezoluție de 1024×768 și unghi de vizibilitate de 178 grade, oferă o experiență de vizionare deosebit de plăcută, indiferent dacă este vorba de fotografii, videoclipuri, filme sau pur și simplu de navigare pe Internet sau de editarea unor documente.

Sistemul de operare preinstalat, Android 4.2.2, este completat de capacități multitasking și jocuri 3D, suportând personalizare prin acces direct în Google Play. Tableta InfoTouch vine cu 1 GB de RAM și oferă spațiu de stocare de 8 sau 16 GB, care poate fi și extins cu până la 32 GB, prin micro SDHC.

Tableta InfoTouch iTab Hallo 79 3G poate fi achizitionata in pachete promotionale cu preturi incepand de la 799 lei de pe iTab.ro cat si de pe site-urile partenerilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.