Antrenant şi dansant, “10 Feet Tall”, noul single Aylin and The Lucky Charms, aduce prin accentele de jazz şi funk un suflu nou stilului...
Lansare Video 10 Feet Tall_1Antrenant şi dansant, “10 Feet Tall”, noul single Aylin and The Lucky Charms, aduce prin accentele de jazz şi funk un suflu nou stilului pop de cea mai bună calitate.

10 Feet Tall vorbeşte despre dragoste şi nevoia de protecţie şi a fost realizată în cadrul unei tabere de creaţie internaţionale organizate în această vară la Neptun.

Lansare Video 10 Feet Tall_2“10 Feet Tall aduce noutăţi atât în stilul abordat, care este mai antrenant şi mai dansant, cât şi în colaborarea cu compozitorii, Naz şi Elena. Este o melodie foarte specială pentru mine deoarece este inspirată dintr-o poveste personală, dar şi pentru că a fost realizată în tabăra de creaţie de la Neptun, la care am participat vara trecută. Îmi doresc ca 10 Feet Tall să fie primită cât mai bine şi să fie auzită de cât mai mulţi oameni care să vină să ne vadă în concerte”

Aylin Cadîr

În vara lui 2013 a avut loc la Neptun o tabără de creaţie organizată de casele de producţie Fonogram Studios şi HaHaHa Production la care au participat alături de compozitori şi producători români şi trei compozitori americani. În cadrul taberei au fost compuse şi melodii pentru Aylin and The Lucky Charms.

Atmosefera creativă şi relaxată din cadrul taberei a fost sursa de inspiraţie pentru compozitorii Naz Tokio şi Elena Moroşanu.

Cunoscută pentru piesele pop, hip-hop sau r&b compuse, Naz Tokio a colaborat cu artişti precum  T.I. sau Diplo.

Elena Moroşanu, vocalist de jazz în Jazzapella şi Three for Helen, compune piese pop, r&b sau funk.

10 Feet Tall este produsă de Alex Băisan, Andy Platon, Zagga – Alexandru Antonescu şi Lu-K Beats, publisheri fiind Fonogram Studios, HaHaHa Production şi Universal. La începutul lunii decembrie va fi lansat şi videoclipul melodiei 10 Feet Tall.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.