Dacă vă număraţi printre admiratorii celor şapte familii în jurul cărora se desfăşoară acţiunea popularei serii TV Game of Thrones (realizate de HBO), studioul...
game of thronesDacă vă număraţi printre admiratorii celor şapte familii în jurul cărora se desfăşoară acţiunea popularei serii TV Game of Thrones (realizate de HBO), studioul de jocuri Telltale Games are veşti bune pentru voi!

Începând de anul viitor, compania americană, care are în portofoliu şi The Walking Dead, va produce un joc adventure bazat de povestea din Urzeala Tronurilor, jocul urmând a fi episodic.

Aşa că veţi avea ocazia de a vă controla eroii preferaţi odată ce studioul lansează noi versiuni ale jocului, în esenţă cam o dată pe an, fiecare versiune având gameplay-ul centrat pe o parte a poveştii şi fiind gândită pentru a se apropia cât mai mult de serialul TV.

Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV din lume, cu zeci de milioane de fani. Deşi deocamdată Telltale Games nu a anunţat o dată exactă pentru lansare, platformele care vor susţine jocul, sau numărul de personaje (în clipul de prezentare, compania foloseşte intro-ul serialului de pe HBO, ceea ce ne face să ne gândim la posibilitatea ca actorii să îşi împrumute vocile pentru joc), suntem siguri că titlul se va bucura de un succes răsunător printre gameri şi nu numai.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.