Un survey recent organizat de Microsoft, ce a vizat 7500 de consumatori din Europa relevă faptul că 78% dintre intervievați intenționează să achiziționeze un...
studiuUn survey recent organizat de Microsoft, ce a vizat 7500 de consumatori din Europa relevă faptul că 78% dintre intervievați intenționează să achiziționeze un dispozitiv electronic de Sărbători.

Pentru România, 98% din cei 600 de respondenți au declarat că device-urile electronice se află pe lista lor de cumpărături de Crăciun, 66% dintre aceștia știu exact ce device își doresc, în timp ce 17% dintre consumatori declară că nu înțeleg diferitele opțiuni și specificații tehnice ale device-urilor disponibile.

La nivel de research, 50% dintre respondenți declară că se informează din review-uri online înainte de achiziție, în timp de 45% apelează la prieteni sau rude în căutare de recomandări.

tudor-galosTudor Galoș, Consumer Marketing Manager, Microsoft România:

„În întâmpinarea sezonului de Sărbători, avem un nou val de dispozitive inovative ce rulează Windows 8.1 – fie că vorbim de tablete și dispozitive 2-in-1 ce îmbină comoditatea și mobilitatea, sau că vorbim de experiențe concentrate pe productivitate prin cele mai performante notebook-uri, Ultrabook-uri sau sisteme all-in-one. Microsoft și partenerii săi sunt pregătiți cu o gamă variată, adaptată tuturor tipurilor de utilizatori.” 

Întrebați ce și-ar dori să primească drept cadou de Crăciun, 30% dintre consumatorii români au declarat că și-ar dori un laptop nou, 18% o tabletă și 29% un nou smartphone. Printre alte opțiuni vizate de români se numără dispozitive hibrid și console de gaming.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.