Soluția de Business Intelligence mobilă și cu acces direct îi va permite celei mai mari companii de închirieri auto din Germania să analizeze tendințele...

sixt-plautSoluția de Business Intelligence mobilă și cu acces direct îi va permite celei mai mari companii de închirieri auto din Germania să analizeze tendințele de utilizare a flotei de automobile pentru a-și îmbunătăți operațiunile și serviciul cu clienții.

QlikTech, unul dintre liderii pieței globale de soluții personalizate de Business Intelligence (BI), anunță că Sixt SE, un furnizor internațional de servicii de mobilitate și cea mai mare companie de închirieri auto din Germania, utilizează platforma QlikView Business Discovery. În România, platforma QlikView este disponibilă exclusiv prin Plaut Consulting Romania și rețeaua sa de distribuitori autorizați.

Utilizând soluția QlikView on Mobile, peste 1000 de utilizatori vor putea să analizeze tendințele din zona de vânzări în toate punctele de închiriere deținute de Sixt la nivel global și să anticipeze cererile pieței pentru a putea să își administreze mai bine flota de vehicule oricând și de oriunde. Datorită faptului că utilizatorii pot acum să efectueze ei înșiși diferite analize interactive, QlikView a redus timpul necesar obținerii de informații vitale pentru business. Anterior, Sixt utilizase un instrument de BI care genera lunar 100 de rapoarte statice.

„Datorită QlikView, informația ne este acum mereu la îndemână și poate fi utilizată pentru diferite căutări”, a declarat Alexander Sixt, Head of Corporate Development în cadrul Sixt SE. „Sixt beneficiază deja de economiile de timp realizate și folosește datele obținute pentru a îmbunătăți satisfacția clienților noștri.”

„Viteza cu care datele pot fi obținute din diferite procese de căutare și cu care se pot dezvolta aplicații a fost punctul forte care ne-a convins”, a adăugat Sixt. „Cu ajutorul QlikView, avem rezultatele pe care ni le dorim cu doar câteva click-uri și obținem informația de care avem nevoie în doar câteva minute. Conceptul de BI cu acces direct le permite și utilizatorilor noștri care nu dețin cunoștințe tehnice să își creeze propriile rapoarte ad hoc pentru a avea, astfel, cele mai recente cifre de referință.”

Plaut Consulting Romania, subsidiara locală a grupului austriac Plaut Consulting, își desfășoară activitatea sub această denumire de la începutul anului 2010, în urma unui proces internațional de schimbare a identității care a urmat fuziunii la nivel internațional cu compania Acctus. Compania oferă atât servicii de consultanță în IT și management, cât și soluții de optimizare a administrării proceselor de business.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.