Treisprezece specialişti din 11 industrii au făcut previziuni în privinţa evoluţiilor marcante din România pentru 2014, în cadrul evenimentului Pro-Gnosis, organizat de DC Communication. ...
ivan2Treisprezece specialişti din 11 industrii au făcut previziuni în privinţa evoluţiilor marcante din România pentru 2014, în cadrul evenimentului Pro-Gnosis, organizat de DC Communication. 

Cele 44 de predicţii vizând domenii dintre cele mai diverse, de la macroeconomie la antreprenoriat social, de la consultanţă la bancar, pieţe de capital, social media, muzică, gastronomie sau domeniul legal schiţează, în perspectivă, repere şi tendinţe care merită urmărite în România anului 2014.

Ivan Patzaichin – Antreprenor social – este de părere că:

  • Sportul este într-un declin accentuat datorat subfinanţării.

  • Şi în 2014, sportivii care vor înregistra rezultate excepţionale se vor baza doar pe propriul talent şi propria determinare, fără un sprijin real. 

  • Vom asista la dezvoltarea ecoturismului românesc, din ce în ce mai mulţi optează pentru un turism care respectă mediul.

  • Oamenii vor fi mai cumpătaţi cu cheltuielile ceea ce va determina o posibilă îmbunătăţire a lucrurilor.

Vezi care sunt predicțiile lui Ion Sturza pentru 2014!

Elena Badea, EY: Conţinutul video va fi “the next big thing”

Vom continua cu predictiile schitate de alti specialisti pentru anul 2014 din diverse arii precum: macroeconomie, antreprenoriat social, consultanta, bancar, piete de capital, social media, muzica, gastronomie sau domeniul legal. Printre cei care au conturat tendintele si evolutiile anului 2014 se mai numara: Gabriel Sincu – EY România, Magda Săndulescu – Raiffeisen Bank, Roxana Vitan, The Romanian-American Foundation, Dragoş Pîslaru – GEA Consulting, Mădălin Niculeasa – Niculeasa Litigators, Tax, Regulatory, David Contant, gastronom – 100% Românesc, Constantin Măgdălina – EY România, Vintilă Mihăilescu – Antropolog, Mihai Pop – EY România, Cristian Ştefănescu (Electric Brother) – muzician.

Sursa foto: Prosport.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.