Asus Transformer Book T100 – Conceptul Transformer ajunge pe piața din România în cea mai nouă variantă – ASUS T100, o tabletă de 10” cu...

holiday gadget

Asus Transformer Book T100Asus Transformer Book T100 – Conceptul Transformer ajunge pe piața din România în cea mai nouă variantă – ASUS T100, o tabletă de 10” cu procesor Intel Atom cu patru nuclee și sistem de operare Windows 8.1.

O adevărată bijuterie tehnologică ce poate funcționa în voie ca tabletă sau ca laptop, cu toate funcționalitățile și productivitatea oferite de tastatura detașabilă, sistemul de operare Windows și suita de aplicații Microsoft Office.

Toshiba EncoreToshiba Encore – Tableta Toshiba Encore 8” este o tabletă ultraportabilă, ideală pentru consumatorii care caută un echilibru între a lucra și a se juca. O tabletă ușor de utilizat cu o singură mână, Encore beneficiază de o cameră de 1080p ideală pentru conferințe pe Skype.

Puterea și performanțele se datorează experienței complete cu Windows 8.1 și Microsoft Office Home & Student 2013, procesorul Quad Core Intel Atom și variatelor opțiuni de conectivitate, inclusiv extinderea spațiului de stocare prin card microSD.

Pe lângă tabelete vedetă ale sezonului am pregătit împreună cu principalii operatori de telefonie mobilă cele mai atractive oferte pentru telefoanele cu Windows Phone, fie că vorbim despre smartphone-uri accesibile (ex. Nokia Lumia 520) sau smartphone-uri cu specificații tehnice avansate (ex. Nokia Lumia 1020).

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.