ESOP Consulting a închiriat ultimele două spaţii din clădirea Armenească BC către două companii care activează în domeniul serviciilor financiare: Acces Financial, cu o...
Armeneasca_Esop_2ESOP Consulting a închiriat ultimele două spaţii din clădirea Armenească BC către două companii care activează în domeniul serviciilor financiare: Acces Financial, cu o suprafaţă de 530 mp şi Grant Thornton Tax, 376 mp.

Clădirea Armenească BC a fost dată în folosinţă la sfârşitul trimestrului doi din acest an şi poate fi catalogată drept un proiect de birouri de succes, chiar şi în perioada de criză.

Clădirile de birouri de talie medie (3.500-5.000 mp) construite în ultimii ani în zona ultracentrală a Bucureştiului sunt apreciate de chiriaşi pentru accesul facil pe care îl oferă către toate punctele cardinale ale Capitalei, pentru calitatea dotărilor şi a finisajelor

Alexandru Petrescu, manager ESOP Consulting

Armenească BC a fost inaugurată în urmă cu şase luni şi  are o suprafaţă totală închiriabilă de 3.385 mp. Printre avantajele ei se numără amplasamentul – faptul că este situată în zona centrală, dar şi

finisajele şi locurile de parcare suficiente pentru mărimea ei. Astfel,  construcţia nouă are un design modern, dispune de cortină de sticlă, ferestrele care se deschid, tavan suspendat cu corpuri de iluminat încastrate, podea înălţată, mochetă,două lifturi, pază 24 ore, CCTV, sistem de prize date-voce, BMS, sprinklere, aport aer proaspăt, centrală termică.

Acces Financial este o instituţie financiară nebancară înfiinţată la începutul anului 2007, dedicată finanţării societăţilor mici şi mijlocii din România prin oferirea unor alternative creditării bancare.

Grant Thornton România a fost fondată în decembrie 2010 şi face parte din grupul de companii Grant Thornton International Ltd, una din cele mai mari organizaţii nonprofit, ce reuneşte firme independente de contabilitate şi consultanţă. Serviciile sunt furnizate de firmele membre, ce operează în peste 100 de țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.