In perioada 1 – 31 Decembrie 2013, Organizatia Germana pentru Turism in parteneriat cu airberlin, are in derulare un concurs prin care invita participantii...
BerlinIn perioada 1 – 31 Decembrie 2013, Organizatia Germana pentru Turism in parteneriat cu airberlin, are in derulare un concurs prin care invita participantii sa cunoasca mai bine Germania ca destinatie de vacanta.

Premiul concursului este un City Break de 3 zile (doua nopti) la Berlin, pentru doua persoane, cu transportul si cazarea asigurate.

Travel trends: what to see when in Germany

Concursul este disponibil pe pagina www.germany.travel/concurs si include 5 intrebari despre Germania ca destinatie de vacanta si despre airberlin. Toti cei care raspund corect celor 5 intrebari, vor intra in tragerea la sorti pentru un city break de doua persoane, la Berlin.

Zidul Berlinului

Travel trends: 38 de locuri must see în Germania

Organizatia Germana pentru Turism este o institutie de stat ce promoveaza Germania ca destinatie turistica si are peste 30 de reprezentante in diferite tari. Reprezentanta din Serbia se ocupa de promovarea Germaniei in 6 tari, inclusiv Romania.

Travel trends: plănuiți concediul pentru 2014? Nu uitați de Germania!

airberlin este a doua cea mai mare companie aeriana din Germania si din luna Ianuarie 2013 opereaza 7 zboruri saptamanale pe ruta Bucuresti – Berlin.

Travel trends: câţi români merg în Germania, în ce scop şi cât cheltuiesc pentru cazare?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.