În perioada 6-8 decembrie va avea loc la București Impact Festival, un eveniment cu peste 40 de organizații participante ce va include un târg,...
Impact-FestivalÎn perioada 6-8 decembrie va avea loc la București Impact Festival, un eveniment cu peste 40 de organizații participante ce va include un târg, ateliere pentru antreprenori și viitori antreprenori, sesiuni inspiraționale dar și sesiuni demonstrative și educative pentru părinți și copii.

Evenimentul este organizat de către Impact Hub Bucharest și marchează schimbarea oficială a numelui The HUB Bucharest în Impact Hub Bucharest.

“În ultimul an și jumătate, de la lansarea The HUB Bucuresti, ca membru al unei rețele globale de hub-uri, ne-am concentrat pe impactul pe care membrii noștri îl au și asupra impactului colectiv pe care rețeaua din care noi facem parte îl are atât la nivel local cât și la nivel global. Am realizat asta prin dezvoltarea unei comunități antreprenoriale interactive, evenimente săptămânale de dezvoltare a abilităților antreprenoriale, acceleratorul de afaceri 60 days challenge, conferința internațională dedicată inovării sociale Connection și a unei platforme on-line de colaborare dedicată membrilor.

6 decembrie marchează continuarea unei călătorii interesante pentru noi toți, de această dată sub numele de Impact Hub Bucharest însă dedicați în continuare impactului – de la pașii creativi și inovatori de cristalizare a ideilor până la procesul palpitant de punere în practică și creștere a acestora”, a declarat Oana Păun, Managing Director Impact Hub Bucharest.

Programul complet al Impact Festival

Seara zilei de vineri, 6 decembrie, este dedicată evenimentului de celebrare a Impact Hub Bucharest sub noul nume, eveniment la care vor participa mebrii comunității și partenerii organizației.

Sesiunile de sâmbătă și duminică sunt gratuite și deschise, înregistrările fiind disponibile pe website-ul http://impactfestival.ro.

Sâmbătă, 7 decembrie, începând cu ora 11 va avea loc un târg interactiv, la care vor participa peste 20 de expozanți care au un impact în societate prin produsele și serviciile lor. Accesul la târg este gratuit și deschis oricărui vizitator.

În paralel vor avea loc ateliere pentru antreprenori și viitori antreprenori pe următoarele teme

•           11:00 – 12:30 Cum dezvolți o idee de afaceri?

•           13:00 – 14:30 Cum construiești un model de afacere?

•           15:00 – 16:30 Cum extinzi impactul proiectului tău?

Duminică, 8 decembrie vor avea loc în paralel sesiuni inspiraționale dedicate publicului larg în care vor fi prezenți în panel reprezentanți ai unor proiecte și organizații care au impact în România, după următorul program, în funcție de domeniul de activitate

•           11:00 – 12:00 – Educație

•           12:30 – 13:30 – Tehnologie

•           14:00 – 15:00 – Design

•           15:30 – 16:30 – Media

Tot duminică vor avea loc și sesiunile demonstrative pentru copii și părinți ce se vor desfășura în paralel și au ca teme

•           pentru copii

o          10:00 – 11:30 – Jocuri pentru copii și părinți

o          15:00 – 16:30 – Atelier de gătit pentru copii

•           pentru părinți

o          11:30 – 13:00 – Cum alegi bona potrivită?

o          13:30 – 14:30 – Cine are nevoie mai mult de educație, părintele sau copilul?

o          15:00 – 16:30 – Atelier pentru părinți despre educația copiilor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.