JW Marriott Bucharest Grand Hotel a fost și în acest an pe lista nominalizaților la prestigioasa gală Food & Bar, ediție ce a adunat...
mariott (3)JW Marriott Bucharest Grand Hotel a fost și în acest an pe lista nominalizaților la prestigioasa gală Food & Bar, ediție ce a adunat peste 150 de persoane la decernarea celor mai importante recunoașteri ale excelenței din HoReCa.

Premiile cu care hotelul JW Marriott s-a făcut remarcat în acea seară de gală sunt: 

  • Categoria “Cel mai bun restaurant de hotel” – Premiul 1 pentru restaurantul JW Steakhouse, un steakhouse 100% american.

  • Categoria “Cel mai bun restaurant de hotel” – Premiul 3 pentru restaurantul cu specific italian, Cucina.

  • Categoria “Cea mai bună cafenea/ceainarie” – Premiul 3 pentru cafeneaua vieneză, Vienna Lounge.

In afară de recompensele mai sus menționate, anul acesta hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel a mai caștigat un alt mare premiu, “Romania’s Leading Hotel of the Year 2013”, oferit de către organizația internațională World Travel Awards, la gala europeană ce a avut loc in Antalya, Turcia.

Hotelul s-a mai bucurat de caștigarea acestui titlu in anul 2007, 2008 si 2009, aceasta distincție venind pentru a 4-a oară de cand hotelul activează în București, sub umbrela Marriott International.

Toate aceste distincții au venit ca urmare a muncii de echipă, a devotamentului și serviciilor de calitate oferite de “asociații”(angajații) hotelului, oaspeților JW Marriott Bucharest Grand Hotel, atât pe partea de cazare propriu-zisă cât și pe partea de restaurante. Pentru a se menține la înalte standarde, hotelul investește atât în calitatea produselor folosite în restaurante sau camere cât și în întreținerea permanentă a spațiilor hotelului prin renovarea recepției, a sălilor de conferință și a restaurantelor”

Igael Porecki, Director General JW Marriott Bucharest Grand Hotel. 

JW Marriott este parte a portofoliului de lux al Marriott International și constă în proprietăți minunate în orașe cheie și complexuri hoteliere deosebite în toată lumea.

Proprietățile JW Marriott oferă experiențe atent orchestrate să reflecte specificul destinației, pentru ca oaspeții să se concentreze pe ceea ce este cel mai important pentru ei. JW Marriott deține 57 de hoteluri în 23 de țări. Până la sfârșitul anului 2015, portofoliul JW Marriott va cuprinde 79 de proprietăți în 28 de țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.