La o lună de la introducerea oficială a noii versiuni a sistemului de operare Android, 4.4 sau KitKat, datele oficiale ale Google arată faptul...
kitkat_androidLa o lună de la introducerea oficială a noii versiuni a sistemului de operare Android, 4.4 sau KitKat, datele oficiale ale Google arată faptul că acesta a fost instalat pe 1,1% dintre gadgeturile care au la bază acest sistem.

KitKat a fost lansat odată cu telefonul Nexus 5, dezvoltat de Google în parteneriat cu LG, însă cel mai nou sistem de operare creat de gigantul american este prezent şi pe o serie de alte device-uri, ca de exemplu Moto X sau ediţiile din Google Play ale Samsung Galaxy S4 şi HTC One.

Când ajunge Google Nexus 5 în România şi care sunt specificaţiile gadgetului? GALERIE FOTO

Iar rata de adopţie a noului Android s-ar putea să crească exponenţial, producătorii de profil precum Samsung, Sony, HTC sau Motorola urmând să facă update-ul pe gadgeturile din portofoliu în următoarele săptămâni sau luni. 

android-520x240

Potrivit reprezentanţilor Google, Jelly Bean (adică Android 4.1-4.3) se află acum pe 54,5% dintre device-urile care folosesc sistemul de operare creat de Google.

Ce noutăţi a adus LG în această toamnă pe piaţa românească de gadgeturi? GALERIE FOTO

Totodată, o altă variantă a Android, Ice Cream Sandwich, se află pe 18,6% dintre gadgeturi, în timp ce Gingerbread (Android 2.3), este la baza a 24,1% dintre device-uri, chiar dacă are doi ani vechime.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.