ELKOTech anunță lansarea de către Hikvision a două camere de supraveghere PTZ de tip dome (DS-2AF7268 și DS-2AF7264), care încorporează un senzor de imagine...
DS-2AF7268ELKOTech anunță lansarea de către Hikvision a două camere de supraveghere PTZ de tip dome (DS-2AF7268 și DS-2AF7264), care încorporează un senzor de imagine 960H pentru a captura imagini cu rezoluții de până la 700 TVL. Folosirea acestor camere de supraveghere împreună cu dispozitive DVR 960H, le permite utilizatorilor să se bucure de imagini de înaltă definiție și să se asigure împotriva problemelor de securitate, precum spargerea locuințelor.

Cele două camere sunt dotate cu iluminator IR și oferă imagini clare de la distanțe de 150 de metri și în condiții de lumină scăzută. Sunt dotate și cu Digital WDR și 3D DNR pentru imagini îmbunătățite și o mai mare claritate în reproducerea culorilor în medii cu intensități de lumină variate.

Dotate cu funcții avansate de urmărire (smart tracking), ambele modele de tip dome pot detecta un obiect în mișcare și pot să-l urmărească în tot spațiul lor de vizualizare, fără erori. Obiectul monitorizat rămâne mereu în centrul imaginii, ceea ce îmbunătățește semnificativ sistemul de supraveghere video, camerele fiind ideale pentru locurile în care prezența oamenilor și a vehiculelor necesită atenție specială (precum parcări, străzi, cartiere rezidențiale, școli).

DS-2AF7264Camerele de supraveghere pot fi dotate opțional cu un ștergător care curăță automat lentilele expuse la ploaie, ninsoare sau praf. Acest lucru asigură claritatea continuă a imaginilor, în timp ce costurile cu mentenanța camerelor sunt minimizate.

Ambele camere de supraveghere de tip PTZ dome au o viteză de 160°/s panoramic și de maxim 120°/s pe înclinare. Modelul DS-2AF7268 oferă un zoom optic de 36x, în timp ce DS-2AF7264 are un zoom optic de 23x.

Hikvision a mai lansat două noi camere de supraveghere PTZ de tip dome de 5″: DS-2AF5268 și DS-2AF5264. Aceste modele nu au capabilități IR sau funcții de curățare, însă oferă viteze pan/tilt mai mari (DS-2AF5268 până la 540°/s panoramic, iar DS-2AF5264 – 400°/s înclinare). Ambele modele sunt opțiuni foarte bune pentru soluțiile care necesită funcționalități PTZ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.