Tenisii Superga au devenit nu doar indispensabili in garderoba oricarei femei, gratie confortului extrem si verstilitatii, ci si adevarate embleme ale unui stil prin excelenta...
liv-tyler-and-supergaTenisii Superga au devenit nu doar indispensabili in garderoba oricarei femei, gratie confortului extrem si verstilitatii, ci si adevarate embleme ale unui stil prin excelenta relaxat si efortless chic. Admirandu-i si analizandu-i cu atentie, nu ai crede ca tenisii Superga au traversat cu succes mai bine de un secol si cu toate acestea emana un aer atat de modern si de contemporan. Brandul a luat fiinta in anul 1911 in orasul Torino (dealul situat pe malul sudic al raului Pad, la est de Torino, poarta denumirea Superga), unde sub patronajul lui Walter Martiny, au inceput sa fie produsi tenisii cu talpa din cauciuc vulcanizat, destinati intr-o prima etapa competitiilor de tenis.

Dupa incheierea Primului Razboi Mondial, fabrica Superga a fost redeschisa cu o noua misiune: producerea de incaltaminte de calitate, adaptata tuturor conditiilor climatice, confortabila si recognoscibila. Classic Superga 2750, avea sa devina in scurt timp pantoful casual preferat de mojoritatea clientilor si purtat in absolut toate mediile: alura sa eleganta il diferentia de tenisii clasici, bumbacul dur si gros ii asigura o rezistenta sporita in timp, permitand in acelasi timp piciorului sa respire, iar gama variata de culori, de la alb, negru si pana la bleumarin, verde sau rosu, facandu-l ideal pentru integrarea in orice tinuta.

Mai mult decat atat, asemenea perechii preferate de jeansi, tenisii Superga 2750 pot fi spalati la masina, cu apa rece si detergent lichid, fara a se deteriora, in timp capatand un aspect usor uzat, foarte cool.

Vezi intr-o galerie foto pe Fashion Trends Magazine ce propune Superga pentru sezonul toamna-iarna 2013-2014!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.