Producătorul de electronice Sharp, unul dintre cei mai importanţi producători de televizoare din lume, a început campania de promovare a produselor din portofoliu. Astfel,...
Leaflet A5 RO (1)Producătorul de electronice Sharp, unul dintre cei mai importanţi producători de televizoare din lume, a început campania de promovare a produselor din portofoliu. Astfel, compania a lansat promoţia SMART QUATTRON, dedicată televizoarelor Sharp AQUOS cu tehnologie unică Quattron.

Clienţii care se vor decide cumpărarea televizoarelor din seria LE857E, LE835E sau LE840E vor primi iPad Apple 32GB. Pe participanţii la promoţie îi aşteaptă Apple TV Media Player ce va putea fi câştigat prin înscrierea la concurs.

Totodată, compania va lansa şi promoţia MORE THAN SMART, care include modelele televizoarelor Sharp rămase. Toţi, care vor lua parte au şansa de a dobândi Dongle Android TV.

SMART QUATTRON

Clienţii, care pe perioada promoţiei se decid să cumpere un televizor Sharp AQUOS LED 3D cu diagonală de 60-, 70-, sau 80- inch cu tehnologia Quattron din seria LE857E, LE835E sau LE840E, pot primi un iPad Apple 32GB. Pe participanţii promoţiei îi aşteaptă de asemenea premii – un Apple TV Media Player. Pentru a primi un iPad Apple şi a lua parte la concursul Apple TV Media Player trebuie să vă înregistraţi pe pagina web www.moresmart.tv.

MORE THAN SMART

Promoţia MORE THAN SMART se referă la toate modelele actuale de televizoare Sharp, din ofertă, care nu fac parte din promoţia SMART QUATTRON. Fiecare cumpărător de televizor Sharp care ia parte la concurs are şansa să câştige un Dongle Android TV, care dă un acces nelimitat la aplicaţia de pe platforma Android. Pentru a profita de promoţie trebuie să vă înregistraţi pe pagina web www.moresmart.tv, după înscrierea datelor personale necesare, trimiteţi la Sharp o fotografie creativă a noului televizor marca Sharp.

Ambele promoţii se derulează în perioada 22.11.2013 – 15.01.2014. Acţiunile vor fi sprijinite prin campania BTL. De pregătirea promoţiilor layout precum şi a pagini web www.moresmart.tv  este responsabilă agenţia Mediatouch.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.