Huawei, unul dintre liderii globali ai pieţei de IT&C, lansează campania online de Sărbători denumită “Deschide Posibilităţile”. Campania oferă posibilitatea participanţilor la concurs să câştige...
Vizual campanieHuawei, unul dintre liderii globali ai pieţei de IT&C, lansează campania online de Sărbători denumită “Deschide Posibilităţile”. Campania oferă posibilitatea participanţilor la concurs să câştige o serie de premii, cele mai importante fiind două maşini Mercedes-Benz Sport Coupe. În România, campania va beneficia de o campanie online de promovare, cu focus pe zona de social media, precum și de activități de BTL pe segmentul retail, în magazinele partenere.

Astfel, pagina Huawei România va conține informații updatate legate de concurs, iar cei aproximativ 80.000 fani ai paginii vor fi la curent cu noutățile legate de desfășurarea acestuia.

Competiţia “Deschide posibilităţile” demonstrează obiectivul Huawei de a deveni primul brand de telefonie mobilă la nivel global prin calitatea, inovaţia şi design-ul produselor oferite consumatorilor din întreaga lume. “Deschide posibilităţile” aduce în prim plan telefonul Huawei Ascend P6 şi îşi propune să implice o audienţă cât mai mare pentru a spori notorietatea brandului.

Aplicatie Deschide Posibilitatile“Deşi a treia poziţie pe piaţa de smartphone-uri obţinută în trimestrul precedent ne arată o creştere a cererii pentru produsele de top ca Huawei Ascend P6, eforturile noastre continuă pentru a consolida brandul Huawei în rândul consumatorilor din întreaga lume”, a declarat Colin Giles, Vicepreşedinte Executiv, Huawei Consumer Business Group. “Campania “Deschide posibilităţile” demonstrează că ne dorim să creem experienţe extraordinare pentru consumatori, dar mai mult decât atât, oferă posibilitatea mai multor utilizatori să se bucure de tehnologie” a completat acesta.

Competiţia “Deschide posibilităţile” îi provoacă pe utilizatori să acceseze un joc online şi să își invite un prieten pentru a avea şansa să câştige unul dintre premiile puse în joc, precum smartphone-uri Huawei Ascend P6 sau alte surprize. Punctele acumulate în joc şi cheile de aur le vor acorda mai multe şanse participanţilor să câştige una dintre cele două maşini Mercedes-Benz Sport Coupe.

Concursul “Deschide posibilităţile” a început pe data de 1 decembrie 2013 şi se derulează pe pagina de Facebook Huawei Device, precum şi pagina oficială a campaniei unlockpossibilities.mobi până pe data de 4 ianuarie 2014. Câştigătorii celor două mari premii vor fi anunţaţi prin telefon şi email, iar următorii clasaţi vor fi notificaţi prin email.

Smartphone-ul de top Huawei Ascend P6 a fost vândut în peste două milioane de exemplare în întreaga lume de la lansarea din iulie 2013 şi acum este disponibil la cei mai importanţi operatori de telefonie mobilă din Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.